U14: Ærgerlig udligning i sidste minut


26. september 2018

AC Horsens’ U14-hold spillede i lørdags topkamp mod Esbjerg FB, og det blev en spændene kamp, hvor de gule drenge desværre måtte nøjes med 1 point efter gæsternes udligning i sidste minut.

Hjemmeholdets Victor Kokholm bragte AC Horsens foran efter 45 minutter på et fint indlæg fra Jonas Kirkel.

Cheftræner Anders Wittorff stod med blandede følelser efter kampen:

- Først og fremmest var det en topkamp værdigt med to gode fodboldhold, som begge gik på banen for at vinde. Det var tydeligt, at det betød meget - både for os og Esbjerg. Der blev kæmpet for hver en bold og arbejdet stenhårdt fra begge mandskaber i samtlige minutter. Det er rigtig god læring for drengene, og det skal vi helt klart tage med os videre, fortæller Anders Wittorff og fortsætter:

- Generelt var det en chancefattig kamp, og når Esbjerg scorer i sidste minut, er vi selvfølgelig skuffede over ikke at få alle 3 point. Men set over hele kampen var uafgjort et fair resultat. Selvom vi spillemæssigt ikke helt rammer det niveau, jeg ved, de gutter her har, så får vi alligevel noget med mod en svær modstander, og det er tilfredsstillende. Samtidig syntes jeg, vi bliver mere tydelige i, hvad vi gerne vil og træner på træningsbanen uge efter uge, og det kommer mere og mere til syne i kampene, så det lover godt for de resterende 7 kampe i turneringen, lyder det fra Wittorff.

Næste opgave for U14-drengene er på mandag klokken 19.15, hvor der atter venter en topkamp, når AGF kommer på besøg.