U14: “De gule” krigede sejr hjem


10. april 2019

AC Horsens’ U14-hold hentede 3 gode point på hjemmebane mod Randers FC.

AC Horsens startede en smule passivt, men der skulle ikke mange minutter til, før ”de gule” fandt rytmen og tog initiativet i kampen. Her spiller U14-drengene en flot 1. halvleg, hvor der bliver spillet klogt og især erobringspillet var rigtig stærk, hvilket resulterede i mange omstillinger og farlige angreb. I det 23. minut lykkes det AC Horsens at omsætte de mange skabte chancer til mål, og på 10 minutter får holdet lavet 3 mål, hvor især en storspillende Julius er afgørende med 2 mål og en assist.

I 2. halvleg er kampen mere jævnbyrdig. Randers jagter længe en scoring, men AC Horsens holder flot stand og forsvarer godt, samtidig med at de leverer en moden indsats på fodbolden med en 3-0 føring i bagagen.  Randers får efter en teknisk fejl reduceret i det 65. minut, og i 3 minutters overtid scorer gæsterne yderligere, hvorefter dommeren fløjter kampen af.

Cheftræner Anders Wittorff var glad efter kampen:

- Jeg er sindssygt glad og stolt over den sejr her. Jeg syntes, vi viser en ekstrem modenhed især i 1. halvleg. Vi følger vores gameplan og smadrer et rigtig godt Randers-hold i 1. halvleg. Vi er langt hen ad vejen tilfredse med vores 2. halvleg, men Randers trykker os til sidst og scorer også 2 mål, men vi kriger den hjem, og det er der også noget kvalitet over. Vi har med 3 sejre på stribe spillet os med i topstriden i en stærk pulje, og det glæder vi os over. Det er fortjent og berettiget, for vi har rykket os individuelt og som hold. Ros til alle over hele linjen i dag, men Julius er svær at komme uden om. Han er sprængfuld af selvtillid for tiden, og det så vi også i dag, hvor han laver 2 æsker og en assist, fortæller Anders Wittorff.

Nu gælder det Aabybro hjemme på lørdag klokken 11.00 og der skal igen tre gule point ind på kontoen.

AC Horsens - Randers FC 3-2 (3-0)
23’ 1-0 Julius Voldby (Mohammed Kazemi)
27’ 2-0 Julius Voldby (Victor Kokholm)
32’ 3-0 Christian Atzen (Julius Voldby)
65’ 3-1 Randers FC
73’ 3-2 Randers FC