U14: ”De gule” sendte Sønderborg ud i pokalmørket


11. marts 2019

U14 spillede søndag pokalkamp i Sønderborg. Det blev en rigtig pokalgyser, da kampen efter 1-1 i ordinær spilletid skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence, som heldigvis faldt ud til de gule U14-drenges fordel.

En klassisk pokalkamp, som blev meget rodet. Sønderborg var bedst de første 20 minutter, hvor AC Horsens haltede gevaldigt efter, hvilket også resulterede i, at Sønderborg bragte sig foran 1-0. U14-drengene arbejdede sig ind i kampen og udlignede midt i 2. halvleg på et flot mål af Søren fra U13.

Der var mulighed for at afgøre kampen i ordinær spilletid, men skarpheden manglede blandt de offensive kræfter. Sønderborg fangede, i kampens sidste minut, AC Horsens i en omstilling, som gav en friløber, men Visgaard i målet viste styrke og vandt sin 1v1 duel. Herefter skulle kampen afgøres i straffespark, hvor de gule drenge trak det længste strå.

Cheftræner Anders Wittorff havde følgende at sige om kampen:

- Vi er ikke tilfredse med dagens præstation, men vi matchede et par spillere op med U15 og stiller selv med tre U13-drenge, som gjorde en fin figur og ender med videreavancement i en sjov turnering, og det var reelt set det, vi kom efter. Nu gælder det AaB i første turneringskamp søndag. Vi glæder os helt vildt, men vi skal ramme et meget højere niveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at få noget med fra Aalborg som er et rigtig godt fodboldhold, fortæller Anders Wittorff.

FC Sønderborg – AC Horsens 4-5 efter straffe. 1-1 ordinær.
19 min 1-0 FC Sønderborg
43 min 1-1 Søren Albrecht (Mohammed Kazemi) Hjørne

Straffespark scoringer AC Horsens:

Victor Elkjær
Anders ANK
Mathias Garly
Julius Voldby