U14: Femte sejr i træk


20. april 2019

AC Horsens’ U14-drenge spillede skærtorsdag udekamp i Viborg, hvor de med en sejr kunne spille sig på 1. pladsen i rækken.

Det var et motiveret AC Horsens-mandskab, der fra kampens begyndelse satte sig på spillet. Trods spilovertaget og heraf de mange skabte chancer gik holdene til pause uden scoring. De gule U14-drenge fortsatte ufortrødent i 2. halvleg og skabte fortsat mange chancer, men ind ville bolden ind. Tålmodigheden blev sat på prøve, men med 4 minutter igen fandt U13-spilleren Zanar Hussein med en flad bold topscorer Julius Voldby på kanten af feltet som spillede fra til en fri Emil Rosenberg, der kanonerede bolden i mål uden chance for Viborgs keeper. U14-drengene kunne dermed fortjent tage de 3 point med hjem til Horsens og tilmed gå på mini påskeferie som nr. 1 i puljen.

Det var en lettet cheftræner Anders Wittorff, vi fangede efter kampen:

Det havde spil- og resultatmæssigt været forfærdeligt at tage fra Viborg uden 3 point. Vi møder et godt kæmpende Viborg-hold, men vi er bedre end dem og med vores chancer skal vil vinde sådan en kamp 4-0. Når det så er sagt, så er det fedt at vinde fodboldkampe i de døende minutter og det er vi rigtig, rigtig glade for.

Vi spiller med en U13-spiller på den centrale midtbane, og Zanar gør det godt og forsøger virkelig at arbejde med sine fokuspunkter. Derudover spiller Selius Gindeberg i forsvaret igen en fremragende kamp både defensivt og med bolden.

Vi har spillet bedre kampe, end vi gjorde i dag, men vi skaber meget, samtidig med at vi lukker ned for Viborg, og det er vi tilfredse med. Drengene fortjener kredit for det udtryk og den mentalitet de hver især spiller med for tiden. Der bliver arbejdet stenhamrende hårdt, og vi har den rigtige gnist i øjnene. Man kunne se ved vores sene scoring og efter kampen, hvor meget det betød for dem, og det glæder vi os over i træneteamet.

Nu har drengene et par fridage og så glæder vi os til at træne frem mod fredagens topkamp på hjemmebane mod et stærkt AGF-mandskab.

Viborg F.F. – AC Horsens 0-1 (0-0)
66 min. 0-1 Emil Rosenberg (Julius Voldby)