U14: Fremragende præstation i 4-0 sejr


20. august 2018

AC Horsens’ U14-talenter vandt med hele 4-0 over Haderslev hjemme på CASA Arena Horsens.

Overordnet var det en fremragende præstation gennem hele kampen, og drengene skal have ros for den defensive struktur og ærgerrighed. De forsvarede som en enhed og bevægede sig flot for hinanden.

Der manglede lidt is i maven i det sidste kvarter, for drengene ønskede sig så brændende et clean sheet, men det lykkedes ikke for sønderjyderne at score.

AC Horsens skabte mange chancer og scorede fire flotte mål.

- Det var vigtigt for os at revanchere os og komme på tavlen efter vores nederlag i sæsonpremieren mod AGF. I dag kommer vi med et rigtigt godt udtryk både offensivt og defensivt og samtidig får vi vist at når vi lykkes så er vi et rigtig godt hold. Vi er glade for at scorer 4 flotte mål og spiller til nul, sidstnævnte var vigtigt for os og defensivt spiller drengene en meget disciplineret kamp. Der var mange gode præstationer i dagens kamp, men især Emil Rosenberg rammer et højt niveau, fortæller cheftræner Anders Wittorff og fortsætter:

- Sejren skal nydes i weekenden, men vi er også bevidste omkring at vi skal træne godt i næste uge så vi kan tage til Næsby og levere en god præstation og tage de 3 point med hjem til Horsens, slutter Wittorff.

AC Horsens – Haderslev 4-0 (2-0)
21. 1-0 Mo (Julius)
28. 2-0 Julius (Emil)
41. 3-0 Julius (Emil)
64. 4-0 ANK (Kirkel)