U14: Fremragende sejr mod Viborg


5. november 2019

I lørdags vandt AC Horsens’ U14-mandskab med 5-0 på hjemmebane mod FK Viborg.

”De gule” satte sig fra start på kampen, og efter 18 minutter kunne Zanar Hussein gøre det til 1-0 efter en omstilling. Søren Grabow kunne efter 23 minutter på flotteste vis heade bolden i mål efter et tidligt indlæg fra Rinor Rexhepi. Et tidligt indlæg var også opskriften, da Ismail Øzdemir kunne gøre det til 3-0 assisteret af Jacob Madsen. 3-0 ved pausen.

AC Horsens-mandskabet blev ved med at arbejde stenhårdt i 2. halvleg og ved hjælp af et stærkt restforsvar foregik det meste af halvlegen på modstanderens halvdel. Efter en omstilling kunne Malthe Bach gøre det til 4-0 på en assist fra Rinor Rexhepi. 5-0 scoringen kom i det 53. minut, da Zanar Hussein kunne heade indlægget fra Lukas Vesterholm i mål.

Assistenttræner Simon Sellerup så kampen således:

- Det var en fornøjelse at se drengene arbejde stenhårdt og være koncentrerede om opgaverne hele kampen igennem. Vi lykkedes med mange ting, men vi er især tilfredse med alle de indlæg, som vi kom frem til og som resulterede i 3 mål. Søren Grabow scorede et fremragende mål, og han var en kæmpe trussel for modstanderen fordi, at han arbejdede stenhårdt og konstant var undervejs. Herudover skal midterforsvaret med Gustav Bruun og Sigurd Nielsen fremhæves i dag. De spillede med stort mod og duelstyrke, og de styrede restforsvaret med hård hånd, lyder det fra Sellerup.

Næste opgave for AC Horsens’ U14-mandskab er udekampen d. 09/11 mod AGF.

AC Horsens – FK Viborg 5-0
18’ 1-0 Zanar Hussein (Søren Grabow)
23’ 2-0 Søren Grabow (Rinor Rexhepi)
33’ 3-0 Ismail Øzdemir (Jakob Madsen)
43’ 4-0 Malthe Bach (Rinor Rexhepi)
53’ 5-0 Zanar Hussein (Lukas Vesterholm)

På billedet: Sigurd Nielsen