U14: God præstation af ”de gule”


1. april 2019

Fredag aften spillede AC Horsens’ U14-mandskab udekamp mod Brabrand IF. ”De gule” dominerede kampen fra start, men misbrugte også flere store chancer for at bringe sig i front.

Efter 26 minutter lykkedes det dog, da Julius Voldby på flotteste vis flugtede bolden i mål til 0-1 på et indlæg fra Christian Atzen. Herefter gik det stærkt, og inden pausen lykkedes det Christian Atzen og Julius Voldby at score til henholdsvis 0-2 og 0-3. I slutningen af 2. halvleg fik hjemmeholdet reduceret til 1-3, som blev kampens resultat.

Assistenttræner Simon Sellerup så kampen således:

- Vi spillede en god kamp, hvor vi især lykkedes med at have tålmodighed på bolden. Vi fik øvet vores katalog, hvilket resulterede i, at vi skabte mange chancer på forskellige måder. Vi skulle dog have udnyttet chancerne bedre og lavet mere end 3 mål. Herudover så må vi selvfølgelig ikke lade Brabrand reducere i dommerens tillægstid, lyder det fra Sellerup.

Næste opgave for AC Horsens’ U14-hold er kampen mod Randers Freja, der fløjtes i gang d. 9. april kl. 18.30 på Stensballe Kunstgræs Arena.

Brabrand IF - AC Horsens 1-3
26’ 0-1 Julius Voldby(Christian Atzen)
33’ 0-2 Christian Atzen(Emil Rosenberg)
35’ 0-3 Julius Voldby(Jonas Kirkel)
70’ 1-3