U14: Nederlag i jævnbyrdig topkamp


29. april 2019

AC Horsens’ U14-mandskab spillede lige op med gæsterne fra AGF, der dog kunne rejse hjem til Aarhus med en sejr.

AGF startede kampen bedst og pressede hjemmeholdet i bund med lange bolde fra kampens start, som også kastede et par chancer af sig og en tidlig scoring til gæsterne. Trods en mindre god start, fra hjemmeholdet, spillede de sig langsomt ind i kampen og leverede en god præstation frem mod den udlignende scoring som blev sat ind af Victor Kokholm efter et fint indlæg af Jonas Kirkel.

Det var en U14-kamp på et meget højt niveau med to gode hold, som skiftedes til at byde sig til. Frem mod scoringen og i den efterfølgende periode leverede de gule drenge flot, men desværre fik AGF momentum i kampens sidste 10 minutter og scorede to gange på to standarder, og kampen sluttede derved 1-3.

Vi fangede cheftræner Anders Wittorff efter kampen:

- Det var en kamp på et højt niveau. Det var tydeligt, at begge hold jagtede sejren, og det kunne også have gået begge veje – jeg tænker det må have været en underholdende kamp for tilskuerne. Målt på spil og chancer syntes jeg, at uafgjort havde været et fair resultat. Vi har en lang periode midtvejs i kampen, hvor vi er bedst og har et momentum i kampen der gør, at vi faktisk kan bringe os foran. Men vi må også være ærlige og sige, at i dag manglede vi den sidste skarphed i felterne. Vi skal score flere mål, og omvendt så må vi heller ikke lukke to standarder ind, når vi er et relativt stort hold. Det er helt små detaljer, som afgør kampe mellem gode hold og på det punkt, vil vi gerne blive en smule dygtigere, og det arbejder vi benhårdt videre på. Men AGF er dygtige, og de spillede også en flot kamp, hvor vi især blev udfordret mod deres opbygningsspil. Ikke alle rammer topniveau i dag, men der var mange fine præstationer, og jeg kan ikke sætte en finger på drengenes arbejdsindsats og mentale udtryk. Det skal vi tage med videre til de næste kampe, og så skal vi være endnu bedre på bolden mod de bedste, for det har vi kvaliteten til, fortæller Anders Wittorff.

Onsdag venter næste spændende opgave for U14-drengene, når de på hjemmebane møder FC Midtjylland i pokalkvartfinalen 18.30.

AC Horsens – AGF 1-3 (0-1)
3 min. 0-1 AGF
51 min. 1-1 Victor Kokholm (Jonas Kirkel)
62 min. 1-2 AGF
66 min. AGF