U14: Nederlag i premieren mod et stærkt AaB-mandskab.


19. marts 2019

AC Horsens’ U14-drenge tog søndag hul på forårssæsonen, da de på udebane gæstede AaB. Desværre måtte de gule drenge rejse hjem med et knebent nederlag, efter de havde været foran 0-1 ved pausen.

Der var mange flotte præstationer hos ”de gule”, men især stopperne Selius og Kirkel og deres makkere foran på midten, Emil og Mohammed, var stærke hele kampen igennem.

AC Horsens’ cheftræner Anders Wittorff havde følgende kommentar om kampen:

- Vi er super ærgerlige over, at vi ikke får point med hjem fra Aalborg, for det havde drengene fortjent. Vi kommer foran på et virkelig flot mål af vores midtbanespiller Emil Rosenberg og spiller en rigtig flot 1. halvleg, hvor vi med bolden er modige og forsøger at arbejde med det, vi gerne vil i VI faserne. Ligeledes holder vi AaB fra chancer, fordi vi er disciplineret og dygtige i vores forsvarsspil. Vi starter 2. halvleg fornuftigt, men må også erkende, at vi kommer en smule under pres i kampens sidste 20 minutter. AaB skaber der et par chancer og får desværre scoret 2 mål og løber med sejren. Udover manglende point kan vi tage så meget med hjem fra kampen. AaB er et af Danmarks bedste U14-hold og matchningen og den læring det giver fra sådanne kampe er guld værd for drengenes udvikling, fortæller Anders Wittorff og fortsætter:

- Vi er fortrøstningsfulde fremadrettet og skal fortsætte med at træne godt, og så kommer vi til at få mange point i foråret, lyder det fra Wittorff.

Næste opgave er på lørdag klokken 10.00, når U14 på hjemmebane møder samarbejdsklubben FC Skanderborg.

AaB – AC Horsens 2-1 (1-1)
30 min 0-1 Emil Rosenberg (Julius Voldby)
53 min 1-1 AaB
57 min 2-1 AaB