U14: Sejr i Aarhus


14. november 2019

I lørdags vandt AC Horsens’ U14-mandskab med 1-2 på udebane mod AGF.

“De gule” blev fra start sat hårdt på prøve af AGF, og man havde meget få perioder på bolden i 1. halvleg. Efter 16 minutter lykkedes det hjemmeholdet at score til 1-0. AC Horsens-mandskabet måtte kæmpe hårdt for ikke at komme yderligere bagud inden pausen.

I 2. halvleg blev AC Horsens ved med at kæmpe og fik arbejdet sig mere og mere ind i kampen - dette resulterede i flere gode situationer på bolden. Efter 54 minutter lykkedes det Ismail Øzdemir at sparke bolden i mål til 1-1 på et fremragende indlæg fra Rinor Rexhepi. Zanar Hussein kunne gøre det til 1-2 efter 67 minutter på oplæg fra Albert Lodberg. I kampens sidste sekunder reddede Jonathan Villefrance en friløber, og kampen endte derfor 1-2 til AC Horsens.

Assistenttræner Simon Sellerup så kampen således:

- Endnu en gang skal de her drenge have ros for at arbejde stenhårdt! Vi er ikke det bedste hold i dag, men kampen bliver vundet ved at være stærke på AC Horsens’ værdier. Ismail Øzdemir skal fremhæves for hans ekstraordinære arbejdsindsats, som han krydrer med et flot mål. Jonathan Villefrance er kampafgørende i målet. Herudover skal der også lyde ros til Albert Lodberg og Rinor Rexhepi fra U13, som løser deres opgaver på flotteste vis, lyder det fra Sellerup.

Næste opgave for AC Horsens’ U14-mandskab er på lørdag i en træningskamp mod FC Skanderborg.

AGF - AC Horsens 1-2
16’ 1-0
54’ 1-1 Ismail Øzdemir(Rinor Rexhepi)
67’ 1-2 Zanar Hussein(Albert Lodberg)

På billedet: Ismail Øzdemir