U14: Storsejr over FC Skanderborg


28. marts 2019

AC Horsens’ U14-mandskab sejrede overbevisende mod FC Skanderborg.

Der skulle gå 20 minutter, før at de gule talenter fik hul på bylden mod et godt kæmpende FC Skanderborg-hold, og herefter satte ”de gule” sig tungt på spil og chancer og vandt fortjent 7-0.

Cheftræner Anders Wittorff havde følgende kommentar om kampen:

- Vi er rigtig glade for de tre point og en overordnet god præstation. Når man er foran 3-0 ved pausen, kan man godt have en tendens til at gå ned i tempo og ville for meget selv. Jeg er glad for, at vi fortsat kørte på og forsøgte at implementere det, vi render og laver på træningsbanen samt hele tiden stræber efter at træffe de rigtige valg i de forskellige situationer, også selvom man er foran med et par mål. Der er selvfølgelig plads til forbedringer, vi skal blandt andet score flere mål, og så syntes jeg, vi sjusker i for mange aktioner både offensivt og defensivt. Kampen kunne sagtens have endt 10-2, fortæller Anders Wittorff og fortsætter:

- Der var generelt mange gode præstationer, Julius laver 3 kasser, Oscar spiller en flot kamp på kanten, hvor han var meget udfordrende i sit spil og finder nogle fede rum. Derudover spiller nytilkomne Frederik Roslyng også en flot kamp i forsvaret, lyder det fra Wittorff.

Næste opgave for U14-drengene er på fredag ude mod Brabrand.

AC Horsens – FC Skanderborg 7-0 (3-0)
1-0 22 min. Mads Kümmel (Anders Bølling Asmussen)
2-0 23 min. Julius Voldby Rosenberg Hansen (Emil Rosenberg)
3-0 23 min. Julius Voldby Rosenberg Hansen (Jonas Kirkel)
4-0 41 min. Emil Rosenberg (Oscar Bjørnskov)
5-0 59 min. Josva Rosenkilde (Oscar Bjørnskov)
6-0 64 min. Frederik Roslyng (Christian Atzen)
7-0 68 min. Julius Voldby Rosenberg Hansen