U14: Videre i pokalturneringen efter sejr i Gauerslund


30. november 2018

Mandag aften tog AC Horsens’ U14-mandskab en tur til Gauerslund i forsøget på at spille sig videre fra pokalturneringens runde 3. ”De gule” leverede en disciplineret indsats og vandt fortjent kampen med 0-5.

Holdet mødte et defensivt indstillet Gauerslund-hold, og langt størstedelen af kampen foregik derfor med gul boldbesiddelse på modstanderens banehalvdel.

Assistenttræner Simon Sellerup så kampen således:

- Inden kampen snakkede vi om, at vi ikke måtte tage let på opgaven, selvom vi skulle møde et hold fra Liga 2. Derfor var det også dejligt at se et mandskab, som gik ydmygt og aggressivt til værks. Den disciplinerede indsats resulterede i, at modstanderen ikke kom frem til en eneste afslutning, fortæller Simon Sellerup og fortsætter:

- Vi lykkedes i store dele af kampen med at spille i et højt tempo, og det var tydeligt at se, at vores modstander ikke var vant til dette. Vores restforsvar fungerede og var i den grad medvirkende til den massive boldbesiddelse til vores fordel. Vi havde Jacob, Ravn og Søren med fra U13-holdet, og de spillede en rigtig fin kamp, lyder det fra Sellerup.

Dette var kalenderårets sidste kamp for U14-mandskabet.

Gauerslund IF – AC Horsens 0-5
25’ 0-1 Julius (Oscar)
37’ 0-2 Graversen
53’ 0-3 Ravn (Søren)
66’ 0-4 Julius (Kirkel)
68’ 0-5 ANK (Mohammed)