U15: 5-0 sejr og oprykning til L1


12. november 2018

U15-drengene fik sat punktum omkring, at de med afstand er det bedste hold i puljen efter deres knusende 0-5 sejr ude mod OKS, som herved også sikrede dem oprykning en runde før sidste spillerunde.

Der var kvalitetsforskel fra start til slut, og det var tydeligt at se, at ”de gule” kom for at opnå noget samt at OKS reelt ikke havde noget at spille for i tabellen.

Et højt og insisterende pres grundlagde mange gode situationer, som førte til 16 afslutninger, og foruden de 5 mål fik man annulleret et mål for offside og havde en afslutning på træværket. Ud over de mange gode offensive aktioner i kampen, så var det også en bundsolid defensiv, som tog sig kyndigt af de OKS-offensive spillere de få gange de kom over på AC-drengenes banehalvdel. Alt i alt klasseforskel mellem de 2 mandskaber på dagen.

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

- Det var sindssygt fedt at få sikret den oprykning til det bedste selskab efter vinter. Vi har hentet 37 ud af 39 mulige point i tabellen, og det er et kraftigt vidnesbyrdet om kontinuitet på holdet. Det er ikke hver gang, vi har toppræsteret i kampene, men vi har alligevel hentet sejrene, og det er stærkt i mit univers, for vi har hele tiden været bevidste om, at vi var/er ’’det jagtede dyr’’ qua vi har indtaget førstepladsen siden første spillerunde, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- I kampen mod OKS var vi på alle tænkelige parametre langt bedre end modstanderen. Vi havde trænet på det høje pres dagen forinden, da vi vidste, at det ville give OKS udfordringer med at spille forbi os, og vi fik masser af gunstige erobringer højt på deres banehalvdel. Det lykkedes virkelig til perfektion og grundlagde de fleste af vores scoringer i kampen, lyder det fra Dennis Pold.

- Vi er nu sikret oprykningen, som klart har været topprioritet fra første kamp, men nu har vi også mulighed for at spille os videre i pokalen samt sætte rekord i AC-regi i antal point over 14 kampe. Det kræver dog en sejr i den sidste kamp mod Sanderum, og det kommer vi til at jagte, da det vil krone et i forvejen magisk efterår for denne gruppe, slutter Dennis Pold   

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er hjemme i pokalen mod IF Lyseng, der fløjtes i gang, onsdag den 14. november klokken 19.00 på CASA Arena Horsens.

OKS – AC Horsens 0-5 (0-2)
06' 0-1 Jeppe Kjær
09’ 0-2 Arman Bijedic
41’ 0-3 Benjamin Skovgaard
42’ 0-4 Jeppe Kjær
50’ 0-5 Arman Bijedic