U15: Bitter udligning i de sidste minutter


22. maj 2019

En scoring efter et frispark i de absolut døende minutter betød, at AC Horsens’ U15-drenge desværre måtte nøjes med et point i hjemmekampen mod Svendborg.

Hjemmeholdet spillede ikke en af deres bedste kampe, men på trods af præstationen havde man chancer nok til at vinde kampen.

1. halvleg var langt fra det niveau som holdet så flot har vist den seneste tid, og derfor var det heller ikke ufortjent, at det var 1 – 1 ved pausen. Gæsterne kom foran efter et hjørnespark efter 8 minutter, inden Oliver Nielsen kort før pausen bragte balance i regnskabet.

”De gule” kom dog bedre ud til 2. halvleg, hvor holdet satte sig på kampen og var i kontrol. Spillet foregik på gæsternes banehalvdel, men desværre traf hjemmeholdet ofte forkerte valg, og der var for mange tekniske fejl.

Alligevel skabte hjemmeholdet 3-4 store scoringschancer, som skulle have afgjort kampen. Desværre var det kun Arman Bijedic det lykkedes for at passere gæsternes keeper, da han med et flot følt spark curlede kuglen i kassen fra kanten af feltet.

Det lignede, at hjemmeholdet ville tage alle 3 point, men dybt inde i overtiden lykkedes det gæsterne at sikre det ene point, da de var hurtigst over en andenbold i feltet efter et frispark.

Det var et skuffet trænerteam, som satte følgende ord på præstationen:

Vi er selvfølgelig sindssygt ærgerlige over, at vi ikke formår at hive alle 3 point ud af kampen! Både fordi de scorer så dybt inde i overtiden, men også fordi vi føler, det er et hold, vi bør slå.

Vi rammer ikke det niveau, som vi så flot har ramt igennem den seneste tid. Hverken med bolden, uden bolden eller udtryksmæssigt. Det er vi selvfølgelig ærgerlige og skuffet over.

Men på trods af det står vi efterfølgende med den følelse, at vi skulle have vundet, og derfor var pointtabet ekstra hårdt.

Vi tror og håber, at vi lærte meget af kampen. Specielt på det mentale plan gav kampen god læring til både os og spillerne, og det skal vi tage med os videre.

Vi fortsætter vores stime som ubesejret og tager afsted til stævne i Esbjerg med stor selvtillid og tro på, at vi kan leverere nogle gode præstationer og resultater. Vi glæder os til at kunne tilbringe en masse tid sammen, både på og udenfor banen.

Mikkel Schreiber var banens bedste for hjemmeholdet. Han spillede med et stærkt udtryk, var dygtig i sine defensive aktioner og viste også fine aktioner offensivt, hvor han blandt andet var tæt på med en afslutning på overliggeren.

Herudover spillede Mathias Windfeldt også en god kamp. Øver sig flot med bolden i forhold til sin udviklingsplan og specielt i hans forsvarsspil var han rigtig dygtig.

U15 deltager sammen med U13 og U14 ved Spar Nord Cup i Esbjerg i Kr. Himmelfartsferien.

AC Horsens – S.f.B. 2 – 2 (1 – 1)
8 min: 0 – 1
34 min: 1 – 1 Oliver Nielsen (Arman Bijedic)
45 min: 2 – 1 Arman Bijedic (Noah Tackmann)
72 min: 2 – 2