U15: ”De gule” fortsætter flot sæsonstart


26. august 2019

Lørdag eftermiddag skulle U15-drengene jagte deres 3. sejr i træk. FC Sønderborg havde taget turen til CASA Arena Horsens for at forsøge at tage point fra de gule talenter.

U15-drengene satte sig i kampens indledning på kampen, første mulighed til hjemmeholdet kom efter blot 8 minutter, hvor Emil Rosenberg i en omstilling sætter Oscar Bjørnskov op der mangler den sidste skarphed. Efter 15 minutter får hjemmeholdet igen en stor mulighed, da Nikolai Vestergaard bliver spillet fri i feltet af Emil Rosenberg, men desværre må se sin afslutning reddet af en dygtig FC Sønderborg-keeper.

Sønderborg bød sig også til med et par flotte muligheder, hvor Mathias Hørdum i Horsens-buret diskede op med fine redninger.

Pausestilling: 0-0

Vi skulle 12 minutter ind i 2. halvleg, før de gule drenge fik den første store chance igen. Emil Rosenberg driver flot bolden frem, finder Victor Kokholm på siden, der med et indlæg rammer Mohammed Kazemi, roligt sender han den videre til Nikolai Vestergaard, der desværre må se bolden ende i sidenettet. Kun 5 minutter senere modtager Nikolai Vestergaard bolden fra Emil Rosenberg på kanten af feltet. En flot og kynisk afslutning, hvor Sønderborg-keeperen denne gang blot kan stå og se bolden sejle ind over ham, og derefter hente bold ud fra netmaskerne.

Kampen bølgede derefter frem og tilbage, fine chancer til begge hold. Her finder specielt Horsens-keeperen Mathias Hørdum nogle flotte redninger frem og er med til at sikre U15-drengene deres 3. sejr i streg. 

Vi fangede assistenttræner Frederik van Deurs efter kampen:

- Det er altid dejligt at vinde, og 1-0 er en af de rigtig gode. Vi holder nullet, hvilket vi selvfølgelig er meget tilfredse med. Vi møder et virkelig hårdtarbejdende FC Sønderborg-hold, der presser os højt i stole dele af kampen. Vi lykkes kun i få perioder at få vores fase 1-spil til at fungere. Længere fremme på banen finder vi også i for få perioder gode rum at spille i, men når vi gør – så bliver vi giftige. Anders Asmussen og Oscar Bjørnskov ser rigtig gode ud, når de finder hinanden derinde. Vi forsøgte i dag at starte vores preslinje lidt hårdere og forsøge at stresse modstanderne mere på kuglen. Her skal vi være langt bedre, vi mangler aggressivitet og mere mod i vores dueller. Spillere der i dag er værd at fremhæve, er Nikolai Vestergaard der med sin første kamp som angriber kommer frem til nogle store muligheder. Han får også scoret en enkelt – nu er han forhåbentlig i gang, og der fortsætter med at komme mål fra hans sko her i efteråret. Mathias Hørdum er i dag afgørende for de 3 point der ruller ind på kontoen, han har nogle rigtig flotte redninger, fortæller Frederik van Deurs.

AC Horsens – FC Sønderborg (0-0)
50’ Nikolai Vestergaard (Emil Rosenberg)