U15: ”De gule” sejrede i lokalbrag


27. april 2021

AC Horsens’ U15-drenge var lørdag formiddag på besøg i VB Parken til et sandt derby og rejste hjem til Horsens med en 2-1 sejr.

Fra kampens start pressede AC Horsens højt på Vejles banehalvdel og var meget fremadrettet i presset.

Efter 25 minutter gav det pote for de gule talenter.

Lukas Vesterholm er fremadrettet og undervejs i sit pres og bryder en Vejle-pasning. Han spiller på sit 1. touch Christian Atzen, der finder Lukas Vesterholm i dybden. Lukas Vesterholm må se sit første indlæg blokeret, men returen slår han med perfektion ind i pandebrasken på Søren Albrecht, der på magisk vis header bolden ind bag en chanceløs Vejle-keeper.

0-1 til de gule talenter.

Kun 5 minutter efter scoringen til 0-1 bringer Vejle balance i regnskabet.

Holdene går til pause ved stillingen 1-1 i et meget lige opgør.

15 minutter før slutfløjtet bryder Nikolai Vestergaard bolden centralt på banen. Han spiller Christian Atzen, der dribler 4-5 Vejle-spillere, heriblandt Vejle-keeper, der blot kan se bolden trille over stregen bag ham.

De sidste 10 minutter forsvarer AC Horsens flot sejren hjem.

Assistenttræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Det er altid dejligt at slå VB i et vaskeægte derby. Stor ros til vores keeper Jonathan Villefrance, der virkelig ejer feltet på hjørnespark, har vigtige og gode redninger og bidrager rigtig meget til sejren i dag. Derudover dejligt at se hårdt arbejde, kynisme og intensitet fra alle 14 spillere, der er med i opgøret i dag. Vi bliver bedre og bedre på kuglen, og det skal vi fortsætte med at arbejde på, siger van Deurs.