U15: Energisk indsats og gul sejr over AaB


25. november 2020

Tirsdag aften var U15-drengene endnu engang i kamp. Den 4. kamp på blot 14 dage, og der skulle derfor findes ekstra energi frem, hvis der skulle blive til point mod et godt AaB-hold.

Kampen startede som forventet med AaB mest på bolden og en flot AC Horsens defensiv, der lå og lurede på omstillinger.

Efter 34 minutter gav det pote for hjemmeholdet. AaB bliver tildelt et frispark i højre side på AC Horsens’ banehalvdel. AaB-spilleren slår indlægget, der bliver afværget af Sigurd Nielsen, Asmund Hauch spiller Søren Albrecht i næste rum. Søren Albrecht finder Frederik Ravn, der med en fremragende dyb stikning spiller Nikolai Vestergaard helt fri, så han er alene med keeperen. I disse situationer skuffer han aldrig, Nikolai Vestergaard bringer hjemmeholdet foran 1-0.

Blot 3 minutter efter er de gule talenter igen på spil i en omstilling. Sigurd Nielsen spiller på erobringen bolden op på Christian Atzen, der finder Søren Albrecht i et bandespil og laver et rigtigt ”krigermål”, hvor han ikke trækker sig, selvom AaB-keeperen kommer ud mod ham. 2-0 til de gule talenter, hvilket også er pausestillingen.

I 2. halvleg leverer de gule talenter en god defensiv præstation og afholder AaB fra scoringsmuligheder indtil det 82. minut. Her får AaB reduceret, og der skabes lidt spænding til sidst i kampen. Dog når det aldrig for alvor at blive farligt, og U15-drengene kan trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Assistenttræner Frederik van Deurs roste U15-drengene for en stærk præstation.

- 4 kampe på 14 dage er en del, så det er en sand fornøjelse, at vi finder så meget energi og bare arbejder stenhårdt i alle 80 minutter i dag. Stor ros til alle spillere for at bringe så meget energi og tro på vores omstillinger, der kan vi være modbydelige for alle hold. Vi har den seneste tid været skuffet over vores duelspil, men står efter kampen i dag med en følelse af, at vi vinder på den del – hvilket er en del af vores DNA, så der skal vi være gode, fortæller Frederik van Deurs.

AC Horsens – Aalborg BK (2-0) 2-1
34’ 1-0 Nikolaj Vestergaard (Frederik Ravn)
37’ 2-0 Christian Atzen (Søren Albrecht)
80+2’ 2-1