U15: Fem på stribe for ”de gule”


10. september 2019

AC Horsens’ U15-hold skulle onsdag aften på hjemmebane udbygge deres fremragende stime til 5 sejre i streg. Kolding IF kom besøg på CASA Arena Horsens og skulle sendes hjem med et nederlag.

Fra kampens indledning bølgede spillet frem og tilbage, uden nogle af holdene for alvor satte sig på kampen. En meget chancefattig 1. halvleg, uden de helt store scoringsmuligheder til nogle af holdene. En 1. halvleg med mange omstillinger uden nogle af holdene får deres spil til at flyde. Holdene gik derfor til pause ved stillingen 0-0.

2. halvleg lignede på mange punkter 1. halvleg, hvor ingen af de to hold rigtig tog fat i kuglen. Vi skulle helt frem til det 47. minut, før kampens første store chance opstod. Den tilfaldt Julius Rosenberg der selv erobrer bolden fra Kolding IF-stopperen, Julius mangler dog den sidste skarphed i afslutningen, og må se sin ”friløber” reddet af Kolding IF-keeperen.

Selv samme Julius Rosenberg må igen i det 55. minut se sig afslutning reddet af en dygtigspillende Kolding IF-keeper. U15-drengene satte sig mere og mere på spillet, og kom nærmere en scoring jo længere ind i 2. halvleg kampen kom.

Blot minuttet efter Julius’ chance, dukkede Emil Rosenberg op på kanten af feltet og afslutter med venstrebenet. Men må som Julius erkende, at den sidste yderlighed i afslutningen mangler for at udplacere Kolding IF-keeperen.

Med kun 8 minutter tilbage af den ordinære tid, fik de gule talenter endelig hul på bylden. Emil Rosenberg modtager bolden i mellemrum efter en flot erobring af Mohammed Kazemi. Han driver bolden centralt, og finder Julius Rosenberg der har taget et flot løb på blindsiden af Kolding IF-stoppen på det helt rigtige tidspunkt. Denne gang finder bolden vejen forbi Kolding IF-keeperen, og U15-drengene samt de fremmødte tilskuere kan se netmaskerne blafre på Casa Arena.

Dybt inde i overtiden får Kolding IF spillet sig frem til en stor chance efter flere omgange af sløset forsvarsspil i AC Horsens defensiven. Mathias Hørdum disker op med en fremragende redning, der sikrer U15-drengene deres 5. sejr i streg.

Assistenttræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Vi møder i dag et Kolding IF-hold der kommer med en rigtig god indstilling og er opsatte på at arbejde virkelig hårdt. De matcher os på rigtig mange parametre, og er i perioder bedre end vi er i dag. Dejligt at vi kan trække os sejrrige ud af kampen, efter en lidt sløj indsats. Vi har nu 5 sejre i streg, hvilket er fremragende! Som jeg har nævnt de sidste par gange, så mangler vi den kamp, hvor vi er dygtige på kuglen og vores spil flyder – den rammer vi desværre igen ikke i dag. Værd at fremhæve i dag er Mathias Hørdum, der sikrer os sejren, ved at levere en fremragende redning i de døende minutter, fortæller Frederik van Deurs.

AC Horsens – Kolding IF
62’ 1 – 0 Julius Rosenberg (Emil Rosenberg)