U15: Fjerde sejr i træk


2. september 2019

Lørdag formiddag skulle AC Horsens’ U15-mandskab den lange vej til Hobro. Den 4. sejr i træk skulle i hus, så U15-drengenes stime kunne udbygges. Hobro IK virkede opsatte på at sætte en kæp i hjulet på den flotte stime, de gule talenter er inde i.

Der var blot spillet halvandet minut af kampen, før U15-drengene måtte indkassere en scoring efter sløset forsvarsspil af AC Horsens. 10 minutter senere kom de gule talenter på tavlen. Et frispark i højre side servet ind af Jonas Kirkel, Hobro-keeperen halvklarer situationen, og Emil Rosenberg serverer bolden for Victor Kokholm, der bagerst i feltet header bolden i kassen.

Efter 24 minutter er de gule talenter på spil igen. Anders Asmussen slår hjørnesparket, Emil Rosenberg afslutter hvor Hobro forsøger at cleare. Mohammed Kazemi opfanger opsamlingen og sparker flot bolden ind bag Hobro-keeperen fra en afstand af 30-35 meter, velplaceret oppe i krydset, uden chance for Hobro-keeperen.

AC Horsens går derfor til pause foran 1-2.

U15-drengene får en kold spand vand i hovedet kort inde i 2. halvleg. Efter 5 minutter scorer Hobro IK efter et flot indlæg og hovedstød. Kampen er igen fuldstændig lige.

12 minutter før tid dukker Emil Rosenberg op på kanten af feltet og modtager bolden fra Anders Asmussen, der flot har fundet en ”lomme” i Hobro-defensiven. Emil Rosenberg sparker bolden velplaceret yderligt, uden for Hobro-keeperens rækkevidde. De gule talenter er igen foran.

6 minutter før lukketid var U15-drengene igen på spil. Oscar Bjørnskov tager et fremragende 1. touch, efter bolden kommer ned med sne på. Han driver den fremragende forbi to Hobro-spillere og finder Mads Kümmel indenom Hobro-backen, der blot kan stå tilbage og se Mads Kümmel sparke bolden henover Hobro-keeperen.

Assistenttræner Frederik van Deurs udtaler efter kampen:

- Det var 4. kamp i streg, der ender ud i sejr, og det er vi selvfølgelig meget glade for. Hvis vi selv skal sige det, så er vi pt. inde i en rigtig god stime pointmæssigt. Vi møder et Hobro-hold, der arbejder godt i alle 70 minutter, dog må vi også erkende, at vi giver alt for meget væk og sløser i for mange situationer. Vores fase 1 og fase 2 ser bedre og bedre ud, dog er vi ikke 100% tilfredse endnu. Vi glæder os til, at vi i denne uge skal arbejde videre med fase 3, så spillerne kan få løsninger længere fremme i banen, fortæller Frederik van Deurs og fortsætter:

- Værd at fremhæve i dag er Malthe Munch der kommer op fra U14, han spiller med en fremragende udstråling og går ind til kampen fuldstændig fantastisk og spiller frit som vi ved han kan. Derudover får vi i dag 4 forskellige målscorere, det er altid rart, at målene kan komme fra flere forskellige støvler i løbet af sæsonen, så stor cadeau til drengene for det. Nikolai Klausen kommer ind og gør en rigtig god figur på backen, er med i mange situationer hvor vi spiller os flot igennem Hobro-defensiven. Comeback til anfører Selius Gindeberg, der efter et længere skadesforløb endelig var tilbage på banen med sin fremragende udstråling og exceptionelt defensivt arbejde. Nu spiller vi allerede igen på onsdag, hvor Kolding IF kommer på besøg, her skal vi ud at vise, at vi er et bedre hold end Kolding på alle parametre, lyder det fra van Deurs.

Kom op støt de gule talenter på bane 2 kl. 18:30

Hobro IK – AC Horsens 2-4 (1-2)
1’ 1-0
11’ 1-1 Victor Kokholm (Emil Rosenberg)
24’ 1-2 Mohammed Kazemi
40’ 2-2
58’ 2-3 Emil Rosenberg (Anders Asmussen)
64’ 2-4 Mads Kümmel (Oscar Bjørnskov)