U15: Flot comeback sikrede ”de gule” en flot og fortjent sejr


30. april 2019

De gule U15-drenge var lørdag på en svær opgave, da de hjemme på CASA Arena Horsens tog imod SønderjyskE. Gæsterne har fået en flot start på sæsonen, og man vidste i Horsens-lejren godt, at det ville blive en svær kamp.

De gulklædte gik dog til opgaven med stor tro på egne evner og indledte kampen rigtig godt. Efter bare 12 minutter kunne Mahdi Aldiwan score efter en flot veludført omstilling, som Oliver Nielsen på fornemt vis satte flot op.

Desværre mistede hjemmeholdet mod slutningen af halvlegen momentum, og efter 28 minutter udlignede gæsterne efter et hjørnespark. Kort inden pausen lykkedes det også for udeholdet at komme på 1 - 2, da hjemmeholdet ikke får clearet en bold ordentligt.

Hjemmeholdet brugte pausen på at få troen på sejr sat i hovederne og fik snakket om hvad det var man lykkedes så godt med i kampens indledning.

Desværre var 2. halvleg ikke særlig gammel, da SønderjyskE bragte sig foran 1 - 3. Heldigvis for hjemmeholdet slog Joachim Nielsen til lige efter scoringen, og bragte troen tilbage i hjemmeholdet.

Efter 51 minutter fik hjemmeholdet fortjent udlignet, da en flot og indøvet hjørnesparkskombination fra venstre gav pote, da Mathias Windfeldt dukkede op ved bagerste stang og bragte balance i regnskabet.

Hjemmeholdet var nu ovenpå og stillede sig ikke tilfredse. De blev ved med at jagte den afgørende scoring, som kunne give 3 flotte point, og dette skulle også lykkedes. 4 minutter før tid sendte Joachim Nielsen kuglen i kassen for anden gang denne formiddag, og kort før slutfløjt lukkede og slukkede Arman Bijedic med scoringen til 5 - 3 efter en flot solotur.

Vi fangede en glad cheftræner efter kampen som havde følgende ord:

Det var dejligt!

Vi har haft en fantastisk god træningsuge, og vi sluttede ugen med en flot præstation og 3 flotte point. SønderjyskE er uden tvivl et af de bedre hold i denne pulje, men vi vinder fortjent, og det er selvfølgelig skønt.

Vi er bagud 1 - 3, men bevarer hele vejen igennem troen på sejr og lykkedes i sidste ende med at få den efter et flot comeback. Det skal spillerne have ros for.

Vi har stadig udfald i kampene, som vi gerne vil fjerne. Men vi har også store perioder i lørdags, hvor vi er i fuld kontrol og får afviklet kampen på vores præmisser og lige efter vores gameplan, som drengene selv tog ejerskab på. Det er meget tilfredsstillende, og derfor var det også fedt at kunne se, at det gav sejr.

Vores udtryk var igen godt og der var mange fine eksempler på vores værdier. Vi spiller i store dele med den krigerattitude, som er så vigtig for os, og vi viser både mod og aggressivitet i vores dueller.

Vi ved hvad vi er gode til, og når vi rammer vores topniveau på disse parametre, så ved vi også, at vi er modbydelige at spille imod. Det fandt SønderjyskE også ud af.

Jeg ved godt, at de scorer 3 mål, og det er vi selvfølgelig ærgerlige over. For vi har indtrykket af, at vi giver meget lidt væk, og at de scorer efter et par personlige fejl og et hjørnespark.

Når det så er sagt, så er det jo enormt fedt, at vi selv scorer 5 og både efter omstillinger, på hjørnespark, samt i åbent spil.

Vi lykkedes med at overføre fra træningsbanen til kamp og det er noget at det bedste at kunne se for os trænere."

Vi leverer en hold indsats som hold, og det grundlagde sejren.

Mathias Windfeldt er inde i en rigtig god periode, og lørdag var han også banens bedste for hjemmeholdet. Han er ekstremt ydmyg og skarp på vores værdier, og det er pt. meget tydeligt i hans præstationer til både træning og kamp, hvilket er en fornøjelse! Herudover viser han højt niveau i hans forsvarsspil, ligesom han øver sig på sine udviklingsområder.

Noah Tackmann spillede ligeledes en flot kamp på højre back, hvor han virkeligt var skarp på sine individuelle opgaver, som han løste flot.

Generelt var vi dygtige i vores defensive organisation, hvorfor hele forsvaret fortjener ros.

Lukas Wagner viste lederevner og tog et stort ansvar. Mikkel Schreiber spillede spillede over for gæsternes spiller, som aldrig blev rigtig farlig. Dette var Schreiber uden tvivl den største årsag til.

Længere fremme på banen spillede specielt Joachim Nielsen en rigtig fin kamp, og med 2 flotte scoringer blev han også yderst kampafgørende. Han er en fantastisk afslutter, og det viste han lørdag. Men herudover arbejde han også hårdt for holdet.

Benjamin Skovgaard kom ind fra bænken og leverede et godt indhop. Det er uden tvivl det bedste vi har set fra ham i dette forår og vi håber naturligvis vi kan finde noget stabilitet ud fra denne flotte præstation. Vi ved, hvor dygtig han er, når han rammer sit topniveau, og det arbejder vi hårdt på.

Nu glæder vi os til en ny uge, hvor der skal arbejdes hårdt frem mod fredagens opgave, som byder på FCM på hjemmebane.