U15: Flot og moden defensiv præstation


24. november 2020

AC Horsens’ U15 drenge var lørdag taget den lange vej over Storebælt for at møde et af rækkens tophold, FC Nordsjælland.

På papiret så det ud til at blive en hård kamp for de gule talenter, hvilket også viste sig at blive en realitet.

Første halvleg var FC Nordsjælland som forventet meget på bolden, men de gule U15-drenge leverede noget af det bedste forsvarsspil hidtil i sæsonen.

Efter 54 minutter fik FC Nordsjælland puttet bolden i netmaskerne, AC Horsens kommer ikke i genpres og får en omstilling imod sig, hvor FC Nordsjælland er kyniske.

Blot minuttet efter får AC Horsens dog udlignet. Zanar Hussein sender på et frispark bolden i feltet, en FC Nordsjælland-spiller header bolden i eget net.

16 minutter før tid får FC Nordsjælland tildelt et hjørnespark, de spiller kort, hvilket AC Horsens ikke er opmærksomme på. Fra kanten af feltet afslutter FC Nordsjælland-spilleren, AC Horsens’ Frederik Roslyng snitter bolden og må desværre se bolden ryge ind i eget net.

Assistentræner Frederik van Deurs har følgende kommentar til kampen:

- Virkelig en moden og flot præstation forsvarsmæssigt. Vi holder vel FC Nordsjælland på 3-4 chancer i åbent spil på hjemmebane, hvilket jeg syntes er godkendt. Jonathan Villefrance står en flot kamp og holder flere gange liv i kampen. Offensivt skaber vi desværre ikke så meget i dag, hvilket vi godt vidste kunne ske, da vi tog herover. Vi har dog mulighed for at få en point med hjem i slutminutterne og der skal vi være mere kyniske og skarpe, når de muligheder byder sig, fortæller van Deurs.