U15: Gult point mod SIF på mindre god dag


18. november 2020

Efter to ugers pause uden kamp skulle de gule U15 talenter endelig i kamp igen. Lørdagens modstander var Silkeborg IF, der kom på besøg.

Silkeborg IF startede kampen bedst og var mest på bolden. Det resulterede også i, at de blev tildelt et straffespark 19 minutter inde i opgøret. Silkeborg IF-spilleren sparkede konsekvent bolden i netmaskerne.

I de sidste sekunder af 1. halvleg fik AC Horsens også spillet sig ind i opgøret. Victor Rasmussen spiller en dybdebold i Silkeborg IF’s bagrum, Nicolas Roed chipper flot bolden over Silkeborg IF-keeperen, der er kommet på mellemhånd langt ude i feltet.

Holdene kunne altså gå til pause med 1-1.

22 minutter inde i 2. halvleg var Silkeborg IF igen på spil. AC Horsens-spillerne er ikke klar på et hjørnespark, hvor Silkeborg IF øger deres føring til 1-2.

I de døende minutter får AC Horsens udlignet efter et frispark, hvor Nikolaj Klausens indlæg sejler hele vejen igennem feltet. Viktor Tholstrup dukker op og kan roligt sætte indersiden på til slutresultatet 2-2.

Assistenttræner Frederik van Deurs så tilbage på kampen med blandede følelser.

- En dag hvor vi underpræsterer en hel del. Vi møder et fint Silkeborg IF-hold, der som altid gerne vil spille meget i små rum. Det syntes jeg egentlig, vi får lukket fint ned for og holder dem vel egentlig på en enkelt eller to chancer i åbent spil i en hel kamp. Når kampen kommer lidt på afstand, må vi se os tilfredse med det ene point præstationen taget i betragtning. Vi kigger fremad mod på lørdag, hvor turen går til Farum, og vi som altid skal på grønsværen for at jagte 3 point, fortæller van Deurs.

AC Horsens – Silkeborg IF 2-2 (1-1)
19’ 0-1 (Straffe)
40+1´ 1-1 Nicolas Roed (Victor Rasmussen)
62’ 1-2
80+1’ 2-2 Viktor Tholstrup (Nikolaj Klausen)