U15: Overbevisende sejr over Hobro IK


8. november 2019

Sent tirsdag aften, helt præcis 19.45, skulle U15-drengene endnu engang ud på grønsværen. Nordjyderne fra Hobro IK havde lagt turen forbi CASA Arena Horsens. Senest de to hold mødte var tilbage i august, hvor opgøret endte 2-4 til de gule talenter fra Horsens.

Allerede 3 minutter inde i kampen var AC Horsens’ farlige angribere på spil, Julius Hansen og Victor Kokholm går sammen i et fantastisk 1. pres, hvor Victor Kokholm erobrer og sparker resolut bolden ind bag Hobro IK-keeperen, der ikke når at reagere på afslutningen.

Vi skulle hen til det 18. minut før de gule talenter igen kunne juble. Julius Hansen og Victor Kokholm tvinger Hobro IK-stopperen til at spille den ud på højre back, hvor Anders Asmussen ligger og lurer på en erobring, han lykkes og finder Victor Kokholm, der spiller Zanar Hussein som har fundet et fremragende rum centralt i banen. Zanar Hussein orienterer sig dybt og ligger en veltempereret stikning til Julius Hansen, der køligt sparker bolden under Hobro IK-keeperen.

Herfra gik det stærkt mellem de næste scoringer til hjemmeholdet.

Efter 23 minutter vinder Kasper Graversen en duel mod angriberen fra Hobro IK, Zanar Hussein opsnapper 2. bolden på egen banehalvdel og med et sololøb driver han den forbi 3 Hobro IK-spillere, inden han sparker den fladt ind bag Hobro IK-keeperen.

Der blev slået søm i kisten efter 30 minutter, Christian Atzen driver bolden centralt i banen, forsøger at finde Julius Hansen med en dyb stikning, pasningen mangler desværre den sidste kvalitet og Hobro IK-stopperen for en fod på, dog står Victor Kokholm klar til at sparke bolden inde til 4-0.

De gule talenter kunne gå til pause med en 4-0 føring.

2. halvleg blev en blandet pose bolcher, AC Horsens havde et stort overtag på kuglen og gav ikke en eneste chance væk til Hobro IK, dog havde de selv svært ved at finde frem til netmaskerne i de sidste 35 minutter.

Assistenttræner Frederik van Deurs udtalte efter kampen:

- Vi spiller virkelig en god første halvleg i dag! Vi virker glade og i rigtig godt spillehumør. I 2. halvleg forventer vi dog en del mere af spillerne ift. egen udvikling og læring, det bliver for meget, at den enkelte spiller vil ind og score, i stedet for at spille chancerne store som vi gjorde i 1. halvleg. Defensivt holder vi flot nullet og giver vel ikke en eneste chance væk til Hobro IK, fortæller van Deurs og fortsætter:

- Værd at fremhæve i dag er Victor Kokholm der har fundet vej til netmaskerne igen efter en lille måltørke, fremragende sparketeknik og en rigtig målræv. Malthe Munch fra U14 spiller også i dag en formidabel kamp, god i sin 1v1 defensivt og tør gå med frem i offensiven. Han var med sidst vi også mødte Hobro IK og spillede også dengang en fremragende kamp, slutter Frederik van Deurs.

AC Horsens – Hobro IK (4-0)
3’ 1-0 Victor Kokholm
8’ 2-0 Julius Hansen (Zanar Hussein)
23’ 3-0 Zanar Hussein
30’ 4-0 Victor Kokholm (Christian Atzen)

På billedet: Viktor Kokholm