U15: Sæsonens første nederlag


6. oktober 2019

Onsdag aften klokken 19:00 skulle U15-drengene endnu engang på banen for at udbygge deres stime med rene sejre. Ringkøbing IF som de gule talenter også stod overfor i sæsonpremieren, kom på besøg.

En blandet start på kampen for begge hold, Ringkøbing IF forsøgte fra start at stresse AC Horsens i deres opspil, og AC Horsens fik ikke fundet de rigtige løsninger til at spille forbi det første Ringkøbing IF-pres.

10 minutter inde i kampen clearer Frederik Roslyng en bold ind på kanten af feltet, Ringkøbing IF-spilleren opsamler bolden og laver en dyb stikning indenom Jonas Kirkel, hvor Ringkøbing IF-kanten kan placere bolden i nettet bag Mathias Visgaard.

Resten af første halvleg sad de gule talenter på de store chancer, uden dog at spille fremagende. Først Emil Rosenberg med en stor chance, efterfulgt af Julius Rosenberg og Victor Kokholm der af flere omgange ikke kan få den prikket ind bag en velspillende Ringkøbing IF-keeper.

Anden halvleg lignede meget første halvleg, spillede fungerede ikke for AC Horsens, men de skabte dog de største chancer.

Kampen ender 0-1 til Ringkøbing IF, og U15-drengene må derfor se deres ellers fremragende stime brudt.

Assistenttræner Frederik van Deurs udtaler efter kampen:

- Ærgerligt at vi må indkassere vores første nederlag i sæsonen, men det er mere måden vi gør det på der irriterer os. Vi arbejder simpelthen ikke hårdt nok, både med og uden bold er vi for ”dovne”. Vi organiserer ikke noget der ligner et pres som hold, og så kommer vi til at ”halte” efter det meste af kampen. Omvendt skaber vi vel 10-12 chancer vi på en god dag scorer på, nogle gennem nogle OK angreb, dog de fleste på vilje og fordi vi individuelt var lidt skarpere. Stor cadeau til Ringkøbing IF-keeperen der vel næsten ene mand giver dem en sejr i dag – flotte redninger som vi bare må ta’ hatten af for. Vi er selvfølgelig rigtig skuffede lige her efter kampen, og glæder os bare til vi skal spille igen. Det er også ved at være tid til, at vi viser hvor vanvittig dygtigt et hold vi er i 70 minutter, fortæller Frederik van Deurs og fortsætter:

Vi spiller allerede igen lørdag på ALPI-Arena i Næsby, et opgør der selvfølgelig skal ende ud i 3 point, så vi er tilbage på sporet. Drengene skal ud at vise, at de arbejder så sindssygt hårdt for det logo de har på brystet, og det er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de vil gøre alt for, slutter van Deurs.

AC Horsens – Ringkøbing IF (0-1)
10’ 0-1