U15: Sæsonens hidtil bedste præstation


21. september 2020

AC Horsens’ U15-mandskab skulle lørdag ud at revanchere for præstationen forrige lørdag mod AGF, og modstanderen var Brøndby IF.

7 minutter inde i kampen får AC Horsens kampens første store chance, på en omstilling spiller Oscar Bjørnskov en dyb stikning til Christian Atzen der afdribler keeperen, men han må se sin afslutning reddet på stregen af en Brøndby-spiller.

Første halvleg endte målløst, og holdene kunne gå til pause med ved stillingen 0-0.

Efter 52 minutter får udeholdet bragt sig foran 0-1 på en omstilling, hvor AC Horsens-forsvaret bliver fanget ude af position.

De gule talenter svarer dog hurtigt tilbage, blot to minutter efter blafrer netmaskerne i modsatte ende efter et fremragende opspil af U15-drengene. Christian Atzen spiller Frederik Ravn i dybden, der med et formidabelt tidligt indlæg sender den lige i skoen på Søren Albrecht, der kanonerer bolden i op i det korte hjørne.

Det lignede længe en pointdeling mellem de to hold, men 8 minutter før tid bringer Brøndby IF sig på 1-2, der også bliver kampens endegyldige resultat.

Assistenttræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Vi spiller den bedste kamp i sæsonen indtil videre og er rigtig ærgerlige over, at vi som minimum ikke får bare 1 point med fra kampen. Vi taber 1-2 til et U15-hold, som efter sigende skulle være blandt top 3 i Danmark på denne årgang. Vi er sindssygt hårdtarbejdende og havde måske også fortjent at få et point med, sådan er det desværre nogle gange, når marginalerne ikke lige tipper ens vej. Nu har vi et par ugers pause, inden vi tager til Randers FC og skal bygge videre på den gode præstation, fortæller Frederik van Deurs.

AC Horsens – Brøndby IF 1-2 (0-0)
52’ 0-1
54’ 1-1 Søren Albrecht (Frederik Ravn)
72’ 1-2