U15: Sejr over lokalrivalerne fra Vejle


13. maj 2019

Lørdag eftermiddag stod der lokalopgør på menuen, da U15-drengene fra AC Horsens var en tur i VB Parken for at møde Vejle Boldklub.

Efter en skidt præstation fra ”de gules” side i de to holds første opgør var det et ekstra motiveret Horsens-hold som gik på banen efter revanche.

Og det var også ”de gule”, som startede kampen bedst.

Hurtigt fik de nemlig kontrol over kampen, og 1. halvleg blev afviklet på deres præmisser.

Derfor var det også fortjent, da anfører Gustav Jørgensen kom først på et hjørnespark fra Arman Bijedic og kunne bringe gæsterne foran 0 - 1.

Kort efter lykkedes de gulklædte med et højt pres, hvor Benjamin Skovgaard i sidste ende let og sikkert kunne fordoble føringen.

Hjemmeholdet fik reduceret efter små 20 minutter, da de med et godt følt spark uden for feltet fik passeret Magnus Østergaard i gæsternes mål.

Udeholdet skabte yderligere et par chancer inden pausen, og 5 minutter før pausefløjtet lykkedes det også at komme på 1 - 3. Fra banens højre side slog Andreas Linnet et knivskarpt indlæg, som Joachim Nielsen flot headede i kassen i det lange hjørne.

2. halvleg blev lidt anderledes. Hjemmeholdet fik vinden i ryggen, og gæsterne havde svært ved at håndtere modvinden.

Derfor var det også Vejle, som var meget på bolden i denne periode, men gæsterne skabte også en 2-3 rigtig fine muligheder.

Hjemmeholdet blev kun for alvor farlige et par gange, hvoraf den ene gav mål.

AC Horsens stod dog imod og med en flot fight kørte de en flot 2 - 3 sejr hjem og dermed 3 point ind på kontoen.

Det var derfor også et glad trænerteam, som kom ud af omklædningsrummet efter kampen:

”Sindssygt fed sejr!

Vi måtte se os besejret efter en skidt præstation på hjemmebane, hvorfor det selvfølgelig også var dejligt at kunne hive 3 point mod dem i dag.

Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi lykkedes med vores gameplan. Uden bolden er vi endnu engang dygtige i vores organisation og spiller meget modent. Vi sætter en ære i at forsvare vores mål, og det er vigtigt for os! Når vi rammer dette niveau, er vi svære at skabe chancer mod, og det viste vi også i dag.

Vi spiller med mod på bolden og specielt i vores opbyggende spil, synes jeg vi træffer mange gode valg. Vi havde lidt udfordringer på den sidste tredjedel, hvor vi mangler lidt forståelse for hinanden, men vi skaber stadig flere gode chancer og får scoret 3 mål.

Som drengene siger i pausen, så følte de virkelig, vi var i kontrol og følte sig godt tilpas, hvilket jo er fedt.

Vi har det svært qua vinden i 2. halvleg, og her mangler vi løsningsmuligheder. Men vi kriger over hele linjen, og i en periode hvor det var svært er vores udtryk ekstra vigtigt. Vi arbejder hårdt og viser en god attitude, og det kan vi kun være tilfredse med.

Der er naturligvis en rigtig god stemning i truppen lige nu efter 8 point i de seneste 4 kampe mod top 4-holdene. Sammenholdet er godt, og det ses også på banen.

Vi har flere spillere, som leverer på et højt niveau i dag.

Lukas Wagner spiller en stor kamp og leverer sin bedste præstation i dette forår. Han var dygtig i sit forsvarsspil, både fremadrettet, efter indlæg og i sine 1:1. Viser mod og ansvar med kuglen og også verbalt. Fornøjelse.

Gustav Jørgensen er inde i en rigtig stærk periode. I dag kommer han utrolig godt rundt, beskytter vores stoppere flot og er skarp i sit udtryk, hvor værdierne er tydelige. Han spiller en klog og moden kamp, og bryder rigtig mange bolde. Og så scorer han et sjældent mål.

Mikkel Schreiber spiller også en rigtig fin kamp igen. Han spiller med en fed attitude, og løser sine defensive pligter godt. Herudover viser han flere gange overskud i det offensive og spiller med et stærkt udtryk.”

U15-holdet skal allerede i aktion igen onsdag aften, når S.f.B. gæster CASA Arena Horsens. En kamp hvor ”de gule” også har revanche til gode.

Vejle B – AC Horsens 2-3
14 min.: 0-1 Gustav Jørgensen (Arman Bijedic)
17 min.: 0-2 Benjamin Skovgaard
22 min.: 1-2
28 min.: 1-3 Joachim Nielsen (Andreas Linnet)
43 min.: 2-3