U15: Sejrsstimen fortsætter


15. november 2019

Onsdag aften skulle U15-drengene i kamp igen, allerede 3 dage efter 1-3 sejren i Kolding. Onsdagens modstander var FK Viborg.

Det var et tændt FK Viborg-hold, der kom ud til kampens start, de forsøgte med højt pres, hvilket bar frugt efter 22 minutter. AC Horsens flytter tålmodigt bolden rundt i bagerste kæde, FK Viborg presser højt, og Kasper Graversen spiller desværre en pasning med for lidt fart, der bliver opsnappet af FK Viborg-angriberen, der nemt kan sparke bolden i kassen bag AC Horsens-keeperen Mathias Visgaard.

1 minut inden pausen kom de gule talenter også på tavlen. Malthe Munch modtager bolden midt på FK Viborg’s banehalvdel og ligger et fremragende indlæg mod bagrummet, hvor Victor Kokholm dukker op og flugter bolden ind bag en chanceløs FK Viborg-keeper.

Mandskaberne gik til pause med stillingen 1-1, dog med AC Horsens som spildominerende og deres scoring inden pausen gav dem mere blod på tanden.

Fra det 41. minut til det 51. minut tog det for alvor fart for AC Horsens.
Christian Atzen leverede det andet hattrick i træk for U15-drengene på blot 10 minutter.

Den første scoring kommer efter en omstilling, hvor Zanar Hussein driver bolden og spiller den i bagrum til Christian Atzen, der oversprinter sin direkte modstander og sparker bolden ind bag FK Viborg-keeperen.

Christian Atzens 2. scoring ligner på mange punkter den første, Christian Atzen modtager i en omstilling bolden fra Zanar Hussein, men sparker denne gang bolden mellem benene på FK Viborg-keeperen.

Den 3. og sidste scoring for at fuldende hattricket var på endnu en omstilling. Denne gang efter en defensiv standard, hvor bolden spilles op på Anders Asmussen, der flot på sin 2. berøring spiller Christian Atzen i bagrum. Han har taget et sprint fra eget felt og fuldender den til modsatte ende af banen. Christian Atzen afdribler FK Viborg-keeperen og kan stille og roligt ligge bolden i rosen.

Assistenttræner Frederik van Deurs udtaler efter kampen:

- Dejlig sejr endnu engang. Vi møder i dag et FK Viborg holder der presser rigtig højt, hvilket overrasker os lidt i starten. Efter de kommer på 0-1 føler jeg egentlig at vi er i kontrol og får til 2. halvleg justeret lidt ift. vores opspil og bliver bedre til at spille enten udenom, over eller igennem deres pres. Christian Atzen spiller igen, igen en god kamp. Først på backen og i 2. halvleg rykker vi ham op på kanten, hvor han så kvitterer med et hattrick. Dog manglede vi lidt aggressivitet i duelspillet fra ham i dag – men dejligt han kan levere på andre måder også, nu skal vi gerne have det hele kombineret til 70 minutter, fortæller Frederik van Deurs og fortsætter:

- Vores stoppere Frederik Roslyng og Kasper Graversen spiller også en rigtig god kamp både med og uden bolden. De forsøger at sætte spillet og træner virkelig meget hele kampen igennem. Der er rigtig mange der kunne fremhæves i dag, så stor ros til alle mand omkring holdet i dag, nede 0-1 men god tro på tingene og en fremragende arbejdsindsats gav alle 3 point, lyder det fra van Deurs.

AC Horsens – FK Viborg (1-1)
22’ 0-1
34’ Victor Kokholm (Malthe Munch) 1-1
41’ Christian Atzen (Zanar Hussein) 2-1
48’ Christian Atzen (Zanar Hussein) 3-1
51’ Christian Atzen (Anders Asmussen) 4-1

På billedet: Christian Atzen