U15: Skuffende nederlag i Svendborg


1. april 2019

Det var en flok skuffede U15-drenge, som søndag eftermiddag måtte tage retur fra Svendborg uden point i bagagen.

”De gule” leverede ellers langt hen ad vejen en god præstation, men effektiviteten var til forskel på de 2 hold.

Efter en lidt rodet indledning på kampen satte ”de gule” sig stille og roligt på begivenhederne. Det var Horsens, som var i kontrol og dominerede, og de sidste 20-25 minutter af 1. halvleg er noget af det bedste, holdet har leveret i dette forår.

I denne periode lykkedes det holdet at holde hjemmeholdet fra chancer, og i den anden ende producerede man selv 4-5 gode chancer. Tættest på var Oliver Nielsen efter flot forarbejde af Benjamin samt Arman Bijedic efter en flot soloaktion.

Man skulle dog hen til det 32 minutter, før det gav pote. Her var det Noah Tackmann som udfordrede flot i banens højre side. Efter en god aktion sendte han et knivskarpt indlæg ind i feltet, hvor Arman Bijedic havde positioneret sig rigtig ved bagerste stolpe og sikkert kunne bringe gæsterne på 0 – 1, som også blev stillingen ved pausen.

Desværre blev 2. halvleg ikke lige så god for ”de gule”. Spillet var ikke ligeså flydende, og der var længere mellem chancerne. Lukas Wagner var tæt på at udbygge føringen efter et hjørnespark, men det var hjemmeholdet, der efter 40 minutter fik udlignet til 1 – 1, da en lang bold voldte gæsterne problemer.

Gæsterne var ikke tilfredse med 1 – 1 og forsøgte mod slutningen af jagte sejrsmålet. Andreas Linnet forsøgte sig udefra med en udmærket afslutning, Benjamin var tæt på efter en omstilling, og Arman Bijedic havde et frispark på stolpen.

Mod spil og chancer blev det alligevel hjemmeholdet, som endte med at tage sejren og de 3 point. 3 minutter før tid udnyttede de en fejl i Horsens-defensiven, og så kunne de fejre sejren på 2 – 1.

Trænerne havde efterfølgende følgende ord om kampen:

I sidste weekend var vi skuffede over at have leveret en dårlig præstation og tabt til et bedre hold, som ville det langt mere end os. I går var vi skuffet over at måtte se os besejret i Svendborg, efter en præstation hvor vi føler, vi havde fortjent bedre og selvfølgelig skulle vinde.

Vi skulle lige bruge de første 5-10 minutter på at se S.f.B an. Men de sidste 20-25 minutter af 1. halvleg er klart det bedste, vi har præsteret i foråret.

Vi var i denne periode i kontrol, og det var os som var dominerende. Med bolden var vi tålmodige og dygtige i de forskellige faser, og vi får produceret 4-5 gode muligheder, hvor af 3 skal give mål! Desværre blev det kun den ene som gjorde det. 

Uden bolden stod vi godt organiseret, og hjemmeholdet forfaldt ofte til den lange bold fra stopper, og her forsvarede vi vores mål og bagrum flot. Hjemmeholdet har ikke en reel scoringschance i 1. halvleg.

Desværre formår vi ikke at være ligeså gode på bolden i 2. halvleg.

Vi spiller for utålmodigt, vores tekniske niveau er ikke godt nok, og vi træffer for mange dårlige beslutninger. Hvor vi i 1. halvleg flot spillede os til store chancer, så havde vi svært ved at gøre det samme efter pausen.

Uden bolden manglede vi lidt energi, men har egentligt fortsat godt styr på dem.

Den er hård at sluge dagen derpå.

I vores gode periode i 1. halvleg skal vi afgøre kampen, og det får vi ikke gjort. Vi gør mange ting rigtigt og tager mange positive momenter med os videre, men vi tabte, og det er vi sindssygt ærgerlige over!

Vi lavede ikke mange fejl defensivt, men dem vi lavede blev straffet. Effektiviteten var desværre den største forskel på de 2 hold, og det er afgørende for at vinde fodboldkampe.

Vi spiller med et fint udtryk og en fin koncentration. Vi manglede til tider noget energi i vores pres, men holdt os egentligt godt til gameplanen.

Langt hen ad vejen leverer vi fint som hold.

Noah Tackmann viste offensivt sine store kvaliteter og blev flere gange farlig. Han laver en flot assist og er lige ved og næsten i flere andre situationer.

Andreas Linnet spillede en god kamp. God indstilling, ydmyg og specielt i vores gode periode gav han holdet en god ro og fandt nogle gode positioner og satte spillet flot.

Oliver Nielsen spillede ligeledes en god kamp og var stærk på vores værdier. Herudover var han med i flere af vores farlige angreb og fik tygget mange meter igennem kampen.

Allerede onsdag spiller holdet igen, når de ude møder Kolding IF. 

Svendborg – AC Horsens 2-1
32 minutter: 0 – 1 Arman Bijedic (Noah Tackmann)
40 minutter: 1 – 1
67 minutter: 2 – 1