U15: Stort nederlag til AGF


14. september 2020

AC Horsens’ U15 drenge var i lørdags på en svær opgave på hjemmebane, da AGF gæstede CASA Arena Horsens.

Fra kampens start satte AGF sig på kampen og scorede på et hjørnespark allerede efter 2 minutter. Defensiven i AC Horsens får ikke clearet 2. bolden og kan se bolde sejle i mål, en chokstart for de gule talenter.

Kort efter har Christian Atzen muligheden for at skabe balance i regnskabet, da han opsnapper bolden midt på banen og ender med en friløber, men må desværre se sin afslutning gå forbi mål.

Midt i 2. halvleg scorer AGF igen på en standardsituation, denne gang et frispark, hvor Jonathan Villefrance desværre må se bolden ryge ind bag ham.

I 2. halvleg kommer AGF også bedst ud, og scorer igen 4 gange.

Assistenttræner Frederik van Deurs sagde efter kampen:

- Virkelig en skuffelse at tabe i dag. Ikke så meget fordi vi taber, men mere måden det sker på. Vi møder et stærkt AGF-hold, men de får virkelig også lov til at se gode ud. Vi halter efter i vores duelspil, hvilket der på lørdag skal ses en tydelig ændring på fra drengene, hvis vi skal kunne byde Brøndby IF op til dans. Vi har selvfølgelig stor tro på egne evner, og kan 100% skabe et godt resultat, men vi skal tilbage på sporet med hårdt arbejde som vi f.eks. var mod OB hvor vi ”kriger” 3 point hjem.