U17: 4-0 sejr på svær udebane


14. oktober 2019

AC Horsens’ U17-mandskab fortsatte lørdag middag deres flotte sæson, hvor de efter kampen i AB har vundet 8 af holdets første 9 kampe.

1. halvleg bølgede lidt frem og tilbage, og Jeppe Kjær havde det første forsøg.

AB havde flere gode sekvenser med bolden i første halvleg, men den sidste skarphed manglede ofte for hjemmeholdet, hvor der omvendt var mere snert i gæsternes afslutninger.

Frederik Graversen sparkede bolden lige på keeperen fra distancen, mens Joachim Nielsen drejede bolden lige udenom mål.

Kort efter måtte Anders Hoff i gæsternes mål dog diske op med en flot redning, efter et hjørnespark ikke blev ekspederet væk.

Kort efter var det gæsternes topscorer Alem Sabic som bragte Horsens-mandskabet i front. En skidt clearing sendte Alem afsted, og Alem kunne med venstre ligge bolden i det lange hjørne.

Få minutter senere kunne det være blevet 2-0, men Jeppe Kjær måtte se sit første forsøg tage stolpen, mens hjemmeholdets keeper flot reddede forsøg nummer 2.

Efter pausen var der igen brug for Hoff. Et langskud måtte hentes helt oppe under overliggeren, og det var generelt en flot præstation af Anders Hoff i målet, som virkelig viste sit værd ad flere omgange.

Kort efter sendte Frederik Timm Alem alene igennem igen, og det resulterer lige for tiden i mål, og så var gæsterne foran 2-0.

Målet knækkede hjemmeholdet, og Kasper Engby satte flot Alem op, men denne gang blev forsøget blokeret.

Jeppe Kjær ville dog også lege med. Et par fikse træk sugede flere AB spillere væk fra området omkring feltet, hvor Jeppe kunne finde Joachim, så smart gav Jeppe den igen, og så kunne Jeppe fejre en flot scoring til 3-0.

Det blev også 4-0. Samme Jeppe Kjær brillerede ude på venstrekanten, og inde foran mål kunne Jeppe finde Alem, som sikrede ham sit hattrick og gæsternes 8. sejr.

Det var en tilfreds cheftræner, vi fangede efter kampen:

- 1. halvleg var vi ikke helt tilfredse med, men vi fik korrigeret ved pausen, og i 2. halvleg er vi i fuld kontrol. I 2. halvleg spiller vi meget modent, hvilket vi er stolte af. Dertil laver vi nogle flotte mål, og jeg glæder mig meget over, at Alem høster frugterne af sin arbejdsindsats på træningsbanen, hvor han hver dag møder ind med en ærgerrighed og en sult for at blive bedre, fortæller Christian Hansen.

Udover Alems præstation var der også stor glæde over holdets clean sheet.

- Det var virkelig skønt. Hoff spiller en rigtig flot kamp, mens Engby og Timm - især i 2. halvleg, har fuldstændig styr på begivenhederne. Det var dejligt og giver selvtillid, slutter Christian Hansen.

Næste opgave er på lørdag hjemme mod Holbæk for U17 drengene.

AB - AC Horsens 0-4 (0-1)
32’ 0-1 Alem Sabic
56’ 0-2 Alem Sabic (Frederik Timm)
58’ 0-3 Jeppe Kjær (Joachim Nielsen)
71’ 0-4 Alem Sabic (Jeppe Kjær)