U17: AC Horsens tilbage på sporet med storsejr


23. september 2019

U17 revancherede sidste weekends nederlag mod Slagelse ved hjemme lørdag middag at slå Næstved med hele 5-0. Det var et sprudlende hjemmehold, som satte sig på begivenhederne fra start, og allerede efter 6 minutter kunne Alem sende Asbjørn ned mod gæsternes keeper, og her kunne Asbjørn gøre det til 1-0.

Kasper Engby var tilbage i start-elleveren efter en skadespause, og den gule defensiv var bundsolid hele kampen igennem, hvor også Frederik Timm og Anders Hoff i målet gjorde en stor figur.

Det var dog Asbjørn Gaarde, som scorede til 2-0, efter et godt forarbejde af Joachim Nielsen. Et par fikse træk i feltet, og så kunne Asbjørn scorer sit andet mål.

Selvom der var flere chancer i 1. halvleg, forblev det ved 2-0 til hjemmeholdet. Frederik Timm fik også et mål annulleret efter et hjørnespark, hvor bolden desværre havde været ude kort forinden.

”De Gule” fortsatte dominansen i 2. halvleg, og allerede 3 minutter efter pausefløjtet var topscorer Alem Sabic på pletten, da Joachim nok engang kunne finde sin angrebsmakker foran mål.

Alem Sabic takkede dog senere Joachim ved at give bolden fra sig til 4-0, da Joachim blev fældet i feltet og korrekt fik straffespark. Joachim udplacerede smart gæsternes målmand, og så stod den 4-0.

Frederik Graversen, som i 1. halvleg kunne se en afslutning tage stolpen, smaskede bolden helt op i krogen fra kanten af feltet til 5-0 og kronede en stærk præstation af hjemmeholdet.

Cheftræner Christian Hansen var en glad man efter kampen:

- Vi spiller en super fin kamp i dag. Især i 1. halvleg havde vi mange gode facetter i vores spil, og vi spiller med en god dynamik. 2. halvleg var også fin, men her blev kampen lidt mere rodet. Vi er sindssygt glade for at spille til 0. Det betyder meget for os, og hele holdet fortjener stor ros for arbejdsindsatsen i dag, hvor vi gør vores ting helt færdige. Offensivt fandt vi skarpheden frem igen, og det var skønt at lave 5 gode mål. Alt i alt var det en skøn dag på kontoret, smiler Christian Hansen.

Næste opgave for U17 er ude mod HB Køge.

AC Horsens - Næstved 5-0 (2-0)
6’ 1-0 Asbjørn Gaarde (Alem Sabic)
38’ 2-0 Asbjørn Gaarde (Joachim Nielsen)
48’ 3-0 Alem Sabic (Joachim Nielsen)
71’ 4-0 Joachim Nielsen (straffespark)
75’ 5-0 Frederik Graversen (Mikkel Schreiber)