U17: Ærgerligt nederlag på hjemmebane


18. april 2019

U17 tabte onsdag eftermiddag hjemme til Roskilde, efter holdet i en lang periode har haft gode præstationer og masser af sejre.

Kampen startede med hjemmeholdet i teten, hvor det var helt tydeligt, at Roskilde havde stor respekt for værterne. Andreas Lassen havde kampens første afslutning, men gæsternes målmand fik klaret.

Efter 17 minutter blev en omstilling fra gæsterne farlig. Hjemmeholdet fik ikke stemplet op på Roskildes angriber, og så kunne Roskilde bringe sig foran 1-0.

Det rystede hjemmeholdet, som kort efter tog en ordentlig blunder defensivt, og derfor kunne gæsterne også bringe sig foran med to mål. Sekunder efter burde det også være blevet 3-0, da hjemmeholdet forærede gæsterne bolden, men Anders Hoff sørgede for, at det blev ved de 2-0.

5 minutter senere reducerede Anton Gelvad, da han satte sig igennem på et hjørnespark. Målet gav hjemmeholdet energi og initiativ, og både Jeppe Kjær og Anton Gelvad havde store muligheder for at udligne, men det forblev 1-2 til gæsterne.

2. halvleg var i endnu højere grad med hjemmeholdet på bolden, og især Andreas Lassen og Jeppe Kjær satte flere fine ting sammen, men den sidste kvalitet manglede ofte hos hjemmeholdet.

Roskilde havde to store muligheder i 2. halvleg, hvoraf den ene igen var en foræring af hjemmeholdets defensiv, mens et frispark overraskede hjemmeholdet, og kun en svag afslutning inde foran Anders Hoff gjorde, at der fortsat kun stod 2-1 til Roskilde.

I slutminutterne havde både Frederik Frandsen og Jeppe Due store tilbud, men helt fortjent vandt gæsterne fra Roskilde, og det var derfor en skuffet cheftræner, som vi fik en snak med efter kampen:

- Vi var ikke gode nok i dag. Vi har svært ved at løse Roskildes kompakthed, og de muligheder vi har, dem tager vi ikke vare på. Defensivt er vi desværre overmatchet i for mange situationer, og Roskilde kunne sagtens have lavet flere mål end de to. Alt i alt var det en dårlig dag på kontoret. Vi var ikke gode nok i dag, og Roskilde vinder fortjent, slutter cheftræner Christian Hansen, som roste Jeppe Kjær og Andreas Lassen for at være hjemmeholdets bedste.

AC Horsens - Roskilde 1-2 (1-2)
17’ 0-1
23’ 0-2
28’ 1-2 Anton Gelvad (Andreas Lassen)