U17: Alle gode gange tre


26. august 2019

AC Horsens’ U17-hold vandt også holdets tredje kamp i U17 Divisionen, da Helsingør blev sendt hjem med et 5-3 nederlag, i en kamp, hvor der var chancer til endnu flere mål.

Allerede efter 10 minutter startede målshowet. Helsingør fik kombineret sig igennem i højre side, og da de kom alene igennem mod Anders Hoff i målet, kunne gæsterne bringe sig foran.

Føringen holdt dog kun i 10 minutter. Et sideskift til Mikkel Schreiber åbnede banen op, og med lidt held fandt han Joachim Nielsen, som nok engang kom på måltavlen.

Efter 35 minutter fik hjemmeholdet frispark på kanten af feltet, og her kunne Jeppe Kjær krone en god periode, efter at have skrevet to landskampe på cv’et, og sparke hjemmeholdet foran 2-1.

Det var også Jeppe Kjær, som smart fandt Frederik Graversen til 3-1 i en situation, hvor Graversen havde sneget sig med frem, og da Jeppe Kjær serverede bolden for fødderne af ham, lyste måltavlen igen.

Efter pausen burde det være blevet 4-1, men Asbjørn måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren.

Det var i stedet i den anden ende, at målnettet først blafrede. Efter et frispark, som Hoff kun fik halvklaret, kunne Helsingør bringe sig på 2-3, og efter 72 minutter blev der også balance i regnskabet, da gæsterne fik broderet sig igennem i deres højre side igen, og med 20 minutter tilbage var stillingen derfor helt lige.

I denne periode bølgede kampen frem og tilbage, men Julius Hansen, som er en af Horsens mange dygtige årgang 2005-spillere, havde med to afgørende aktioner en stor indvirkning på, at hjemmeholdet kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Først fandt Julius Alem Sabic, som for tredje kamp i træk kom på måltavlen. I overtiden fik Asbjørn Gaarde lukket og slukket, da han igen på oplæg af Julius kunne score til 5-3.

Der var en glad cheftræner, som vi fangede efter kampen:

- Det blev jo lidt som forventet en målrig affære. Helsingør er sindssygt tydelige i det, de gerne vil, og man kan ikke holde Helsingør fra chancer. Der er perioder og ting i kampen, som vi ikke gjorde godt nok, men på en varm dag på CASA Arena Horsens, er jeg sindssygt stolt af drengene, at vi - selvom vi kommer bagud og bliver hentet til 3-3 - alligevel trækker sejren hjem, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Alem og Joachim fortjener kæmpe ros, for det er bare to maskiner, som vi har oppe foran. Derudover fortjener Julius, som fik debut i dag for U17, og Arman kæmpe ros for to gode indhop, ligesom Wagner også fik debut og gjorde det rigtig stærkt. Alt i alt er vi sindssygt tilfredse med at stå med endnu en sejr mod et godt Helsingør-mandskab, lyder det fra Christian Hansen.

Næste opgave for U17 er næste lørdag ude mod Roskilde.

AC Horsens - Helsingør 5-3 (3-1)
10’ 0-1
20’ 1-1 Joachim Nielsen (Mikkel Schreiber)
35’ 2-1 Jeppe Kjær
39’ 3-1 Frederik Graversen (Jeppe Kjær)
52’ 3-2 72’ 3-3
82’ 4-3 Alem Sabic (Julius Hansen)
90+4’ 5-3 Asbjørn Gaarde (Julius Hansen)