U17: Bitter udligning i Helsingør


18. marts 2019

U17-mandskabet fra Horsens måtte i forårssæsonens første kamp indkassere en sen udligning i Thisted, og samme skæbne tilfaldt U17-drengene i Helsingør, da holdets 3-2 føring blev udlignet, da dommerens ur nåede de 90 minutter.

Inden da var 1. halvleg forløbet med ”de gule” meget på bolden, og chancer var der nok af. Flere gange måtte udeholdet dog sande, at den sidste skarphed manglede.

I den anden ende viste hjemmeholdet en helt anden kynisme, da de i første halvleg scorede på 2 af de 3 muligheder, som de tilspillede sig.

I 2. halvleg var kampbilledet det samme. Gæsterne fra Horsens blev ved med at producere chancer, men hjemmeholdets målmand diskede ved flere lejligheder op med nogle flotte redninger.

Der skulle lidt held til, før gæsterne fra Horsens kom på tavlen. Efter et par fikse træk blev David Kruses afslutning fra distancen rettet af, og det blev startskuddet til et bombardement mod hjemmeholdets mål. Først bankede Jeppe Kjær udligningen ind, da han blev spillet fri af Simon Kristiansen, og selv samme Simon sparkede gæsterne foran, da han iskoldt tog bolden forbi en fremstormende målmand, efter Enrico Singh havde serviceret ham, men her stoppede det ikke.

Både Viktor Øhlenschlager og Simon Hansen kunne have udbygget føringen, men desværre for gæsterne måtte de se Helsingør udligninge i sidste minut, da der efter et stort klumpspil inde foran mål, pludselig blev bragt balance i regnskabet.

Det var en skuffet cheftræner, som ikke var tilfreds med endnu engang at miste alle 3 point i overtiden, men som også så mange lyspunkter i Helsingør:

- Hvis vi deler det op i tre overskrifter i dag, så må overskrift ét være, at vi rent udtryksmæssigt begynder at ligne det, som vi gerne vil. Vores positioner i både opbygnings- og afslutningsspillet så fine ud i dag, og vi skaber enormt mange store chancer. Derudover er vores mentale tilstand fremragende fra 2. halvlegs start, hvor vi moser videre, selvom vi sad med en enorm skuffelse over at være bagud ved pausen. Overskrift to må være, at vi rent defensivt så alt for passive ud i nogle afgørende situationer, som gør at vi må indkassere tre mål, hvilket er alt for mange - det er ikke godt nok, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Omvendt skal vi også lukke kampen, så kynismen manglede på nogle afgørende tidspunkter i kampen, hvilket bringer mig hen til overskrift tre, som netop er kynisme. Når vi for anden gang her i foråret smider en føring i overtiden, så må vi kigge os selv i spejlet og konkludere, at det simpelthen ikke er godt nok! Nu definerer de sidste fire minutter igen vores indtryk af en ellers fin kamp, og det er smadder ærgerligt, men vi skal på ingen måde have ondt af os selv, for det skal og kan vi gøre noget ved. Vi er sindssygt svære at slå, men vi har smidt for mange dumme point, så vi skal klemme ballerne sammen i slutfaserne af kampene, så vi får snøret sækken, slutter Christian Hansen, som roste Enrico Singh og David Kruse for en flot præstation, samt Jeppe Kjær for en flot 2. halvleg, hvor han var en evig trussel mod hjemmeholdets mål. 

Helsingør – AC Horsens 3-3 (2-0)
9’ 1-0
33’ 2-0
58’ 2-1 David Kruse
63’ 2-2 Jeppe Kjær (Simon Kristiansen)
65’ 2-3 Simon Kristiansen (Enrico Singh)
89’ 3-3