U17: ”De gule” er færdige i pokalen trods stærk indsats


16. maj 2019

U17 spillede onsdag aften pokalsemifinale mod FC Midtjylland, og ”de gule” var virkelig i hopla fra start.

Hjemmeholdet kom ud med masser af energi og god fodbold, og gæsterne må prise sig lykkelige over at gå til pause med 0-0.

Andreas Lassen, som virkelig spillede en flot 1. halvleg, gjorde lige hvad der passede ham, og han satte både Jeppe Kjær og Jeppe Due fint op, men desværre manglede den sidste snert i afslutningerne.

Andreas havde også selv et par fine afslutninger, men gæsterne fik heroisk kastet sig ned og blokeret.

Efter 32 minutter erobrede en storspillende Enrico Singh bolden, satte tempo og en modstander til vægs, inden han trak et straffespark. Desværre måtte hjemmeholdets anfører Nikolaj Nanev se sit forsøg ramme overliggeren, og derfor forblev stillingen 0-0.

Der skulle dog ikke gå mange minutter af 2. halvleg, før kampens helt store oplevelse Christian Knigge bragte jubel på lægterne. Et par fikse træk og et spark helt over i modsatte hjørne, og så måtte måltavlen i brug.

Desværre for hjemmeholdet gik der kun få minutter før gæsterne fik udlignet, da en FCM-spiller fra en noget spids vinkel fik tippet bolden forbi Kasper Bentzen i målet.

Hjemmeholdets kræfter begyndte stille og roligt at slippe op, og forsvarsgeneralen Anton Gelvad måtte lade sig udskifte med en krampelignende tilstand, hvilket gav nogle omrokeringer hos hjemmeholdet. Det udnyttede gæsterne nok engang, da hjemmeholdets højre forsvarsside ikke fik sat låg på gæsternes venstrekant, og lidt heldigt og lidt tilfældigt trillede bolden i mål til 1-2.

”De gule” var dog ikke færdige, og Christian Knigge og Viktor Ø havde fine afslutninger, inden Knigge igen igen satte sig igennem og fandt Jeppe Kjær, som havde taget et genialt løb, men desværre var Kjær løbet i offside, og målet blev korrekt annulleret.

Med 5 og 3 minutter igen lukkede FCM kampen med to lette mål, hvor hjemmeholdets kræfter var brugt op. I overtiden gjorde Frederik Frandsen det til 2-4, da Knigge måtte stoppes med ulovlige midler.

Det var en skuffet, men stolt cheftræner, vi fangede efter kampen:

- Åh, det er sgu lidt tungt. Hold kæft en 1. halvleg vi spiller. Vi skaber den ene store chance efter den anden, og vi spiller med et teknisk meget højt niveau, en hårdhed uden bold og med en enorm glæde i spillet. Jeg må bare tage hatten af for den halvleg, drengene disker op med, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- I 2. halvleg ser vi mere og mere trætte ud, og desværre får FCM nogle alt for lette mål, men selvom det er vildt bittert, at vi ikke får den finaleplads, som jeg synes, vi havde fortjent, så hæfter jeg mig ved den kamp, og især 1. halvleg, som vi sætter sammen i dag. Enrico, Knigge og Lassen er outstanding i 1. halvleg, men jeg kunne nævne drengene fra en ende af, for hold da op, slutter Christian Hansen.