U17: ”De gule” manglede de sidste procenter


31. marts 2019

Lørdag middag måtte AC Horsens’ U17-mandskab indkassere sæsonens tredje nederlag, da hjemmeholdet fra HIK løb med sejren, som lød på 3-2.

Kampen startede med at bølge frem og tilbage, og hjemmeholdet sparkede blandt andet på overliggeren, mens både Simon Hansen, Jeppe Due og Viktor Øhlenschlæger havde fine tilbud for gæsterne, men 10 minutter før pausefløjtet kom kampens første scoring.

En nedfaldsbold blev tippet henover hovedet på Anders Hoff, og derfor kunne hjemmeholdet fra HIK gå til pause med en 1-0 føring.

2. halvlegs start var meget hæsblæsende, da gæsterne fra Horsens satte et flot angreb sammen, hvor der lige manglede et par centimeter, før udligningen var en realitet, men på den efterfølgende omstilling, så gæsternes forsvar noget skidt ud, og så kunne hjemmeholdet bringe sig foran 2-0.

Andreas Lassen fik sparket hul på bylden, da han efter Daniel Villefrance erobring højt på banen, sikkert omsatte den fine chance til mål.

Det gav gæsterne initiativet, men alligevel måtte de se hjemmeholdet bringe sig foran med 3-1, da et frispark røg ind i hovedet på en fremstormende HIK-spiller.

Gæsterne fik dog svaret hurtigt igen, da Jeppe Due bragte spændingen tilbage, og de sidste 10 minutter var blot spil til et mål, men flere gange måtte gæsterne fra Horsens se hjemmeholdets spillere redde boldene på stregen, så da dommerens sidste fløjt havde lydt, stod der 3-2 på tavlen.

Det var en skuffet træner, vi fangede efter kampen:

- Helt objektivt set, så er det vildt, vi ikke får noget med til Horsens. Vi skaber et hav af chancer, og vi har sågar mange gode situationer, som vi ikke gør farlige nok. HIK volder os dog også lidt problemer defensivt, men vi lukker også nogle alt for nemme mål ind, hvor vi virkelig ikke ser gode ud. Det skal forbedres, for det er klart, at det bliver svært at vinde, når vi lukker 3 mål ind! Så vi mangler pt lige 10-15 procenter i begge ender, men når de kommer, så bliver vi også uhyggelige, fortæller cheftræner Christian Hansen og fortsætter:

- Nu venter en pokalkamp i midtugen, som bliver lige så svær, da disse kampe har det med at leve deres eget liv. Heldigvis er vi klar, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at komme i semifinalen, slutter Christian Hansen, som så David Kruse være U17s bedste mand i Hellerup, mens Frederik Timm, Andreas Lassen og Jeppe Due alle bidrog fint.

HIK - AC Horsens 3-2 (1-0)
35’ 1-0
46’ 2-0
55’ 2-1 Andreas Lassen (Daniel Villefrance)
60’ 3-1
70’ 3-2 Jeppe Due (Alem Sabic)