U17: Flot 4-1 sejr over stærk modstander


30. september 2019

U17 tog søndag en flot sejr på udebane, da holdet gæstede HB Køge. HB Køge, som generelt ligger med i toppen af divisionen, var kommet lidt blandet fra land, men alligevel duftede det af en kamp på højt niveau, hvor gæsterne tog teten fra start.

Første halvleg bar præg af en lille medvind til gæsterne fra Horsens, og det udnyttede gæsterne fint. Jeppe Kjær var tæt på at bringe udeholdet foran, men en flot redning af hjemmeholdets målmand gjorde, at det stadig stod 0-0. Generelt var hjemmeholdets målmand i flere situation en vigtig mand for hjemmeholdet, men efter mange gode forsøg fra blandt andet Alem, Jeppe og Arman, kunne han ikke stille noget op, da Schreiber servicerede Jeppe Kjær alene med hjemmeholdets målmand, og denne gang svigtede Jeppe ikke.

Jeppe spillede en flot kamp og var også tæt på at gøre det til 2-0, ligesom Alem også var, men gæsterne kunne meget fortjent gå til pause foran 1-0, hvor hjemmeholdet kun sporadisk havde været oppe på besøg hos Anders Hoff i gæsternes mål.

2. halvleg startede igen med gæsterne i teten, og et par nærgående forsøg blev sendt lige forbi.

Det var dog noget ufortjent hjemmeholdet som fik gang i måltavlen først i 2. halvleg, da de fra en lidt spids vinkel, og i en situation, hvor gæsterne ikke fik afvist over flere gange, kunne score bag Hoff i målet.

Det rystede dog ikke gæsterne, som satte tempoet op, og kort efter fandt Arman gæsternes topscorer Alem Sabic, og så var gæsterne foran igen. Alem sparkede fladt bolden ned i fjerneste hjørne til stor jubel fra gæsternes bænk.

Arman var i dagens kamp blevet rykket ind centralt, og et kvarter før tid, kunne han krone en flot kamp, da han tog chancen for 30 meter, og takket være lidt hjælp, kunne han juble over sit 2. mål i sæsonen.

Chancerne kom nu væltende til gæsterne, og kun en mirakelredning fra hjemmeholdets målmand gjorde, at Joachim ikke kom på tavlen. Joachim kunne med 20 minutter igen forlade banen efter endnu en flot præstation, og han blev erstattet af Julius Hansen, som tidligere på ugen var med landsholdet til samling (årgang 2005), og han kunne krone en god uge med sit første mål for U17, da Alem Sabic fikst fandt ham dybt, og her kunne Julius runde hjemmeholdets keeper og sparke 4-1 scoringen ind.

Det blev ved 4-1, selvom sejren kunne være blevet større.

Det var en meget tilfreds cheftræner, som vi tog en snak med efter kampen:

- Vi spiller en super flot kamp mod et godt hold - vi er i defensiv kontrol, og jeg er meget tilfreds med de to stoppere, som spiller en virkelig stærk kamp. Vi skal hjem og finpudse nogle få nuancer i deres spil. Derudover spiller vi bare en god gang offensiv fodbold, hvor vi virkelig får vist, at når vi relationelt spiller med flow, så shiner vi - både Jeppe, Asbjørn, Alem, Joachim, Arman og Julius, som vores offensive spillere i dag, kommer til afslutninger, men vi kunne også lave endnu flere mål end de 4 i dag - og det er altså mod et af rækkens bedste hold, så det er vi sindssygt glade for, forklarer cheftræner Christian Hansen.

Udover den stærke præstation var der glæde over reaktionen efter Køges udligning.

- Vi reagerer fremragende, for det er altid svært at håndtere ‘modgang’, som det jo var, at få en udligning mod os, når vi virkelig følte, at vi havde kampen i et jerngreb og bare gik og ventede på at score til 2-0, så jeg kan ikke rose drengene nok for en virkelig stærk præstation, hvor alle 14 spillere gav og gjorde deres ypperste, slutter cheftræner Christian Hansen.

Næste opgave for U17 er på lørdag 15.15 mod Næsby på CASA Arena Horsens.

Køge - AC Horsens 1-4 (0-1)
27’ 0-1 Jeppe Kjær (Mikkel Schreiber)
56’ 1-1
65’ 1-2 Alem Sabic (Arman Bijedic)
74’ 1-3 Arman Bijedic (Aksel Kjerkegaard)
85’ 1-4 Julius Hansen (Alem Sabic)