U17: Flot præstation gav ét point på Østerbro


3. juni 2019

AC Horsens’ U17-drenge spillede søndag 3-3 mod B.93 i en kamp, hvor gæsterne må ærgre sig over, at det ikke blev til en sejr.

Allerede efter 4 minutter havde gæsterne haft to store chancer, som burde have givet mål, og kendetegnende for kampen, så var spil og chancer i gæsternes favør. Dog var hjemmeholdet skarpe, og efter 7 minutter bragte de sig foran, da der ikke blev taget fat i duellen på kanten af feltet.

Alem Sabic reducerede kort tid efter på hovedstød efter en ripost, men ”de gule” kom nok en gang bagud, da et indlæg sejlede mellem venner og fjender, og da gæsterne stod og håbede på, at deres holdkammerat ville tage den, så kunne hjemmeholdet nok en gang bringe sig foran.

David Kruse ville det dog anderledes, og efter 35 minutter bragede Kruse bolden ind bag en chanceløs keeper. Helt sikkert en kandidat til årets mål.

”De gule” vadede i chancer, og spillet flød flot søndag eftermiddag, hvor hjemmeholdet havde svært ved at følge med.

Hjemmeholdet fik dog alligevel bragt sig foran for tredje gang, da et hjørnespark blev headet ind. Gæsterne måtte igen ærgre sig over ikke at være konsekvente nok.

Jeppe Kjær, som kort forinden var blevet skiftet ind, ville det dog anderledes, og nok engang - helt som David Kruse - bragede Kjær udligningen ind helt oppe i hjørnet.

De sidste 20 minutter var spil til ét mål, og hjemmeholdet måtte prise sig lykkelige over det ene point.

Af samme grund var cheftræner Christian Hansen ærgerlig over, at det flotte spil ikke førte til en sejr:

- Vi spiller igen noget sindssygt god fodbold, og jeg har ikke tal på, hvor mange afslutninger vi har. Lige nu er der flere spillere, som virkelig byder sig til, og fx spiller en mand som Frederik Graversen en virkelig god kamp ved siden af David Kruse, som klart var kampens spiller. Vores to stoppere gør det igen godt, og vi kan vel kun være ærgerlige over, at vi ikke vinder, og vi ikke var mere konsekvente foran eget mål og B.93’s mål, fortæller Christian Hansen, som kan se sit hold spille sidste turneringskamp på onsdag klokken 19.00, når Thisted kommer på besøg.

B.93 - AC Horsens 3-3 (2-2)
7’ 1-0
11’ 1-1 Alem Sabic (Andreas Lassen)
26’ 2-1
35’ 2-2 David Kruse
50’ 3-2
61’ 3-3 Jeppe Kjær (David Kruse)