U17: Mange gode præstationer i sejr over tophold


8. april 2019

U17 fulgte lørdag op på midtugens pokalsejr mod Kolding, da topholdet fra Køge, som kun inden lørdag havde tabt én kamp i turneringen, blev besejret på CASA Arena Horsens, efter en 3-2 sejr, hvor Jeppe Due blev dobbelt målscorer.

Efter 17 minutter fik hjemmeholdet hjørnespark, og her dukkede Jeppe Due op blandt venner og fjender og skubbede bolden ind over stregen.

Desværre for hjemmeholdet gik der kun få minutter, før gæsterne fra Køge fik tilkendt et straffespark, som de sikkert omsatte til mål.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og tættest var Jeppe Kjær på at score, men han måtte se sin afslutning gå på stolpen og springe i spil igen.

Anden halvleg var knap begyndt, da Enrico Singh smed i sukkerbold afsted mod Jeppe Kjær, og her blev der ikke talt sammen i gæsternes forsvar, og så kunne Jeppe Kjær nemt score til 2-1.

Kampen blev dog ved med at bølge, og endnu engang fik Køge bragt balance i regnskabet. Hjemmeholdet fik ad flere omgange ikke ekspederet bolden ud af farezonen, og til sidst kunne Køges højre back sparke udligningen ind.

10 minutter før tid viste hjemmeholdet dog tænder igen, da Frederik Graversen erobrede en af mange bolde, hvorefter han smed den afsted til Jeppe Due, som sparkede 3-2 scoringen ind. Der var stor jubel på lægterne, og Køge måtte indkassere deres blot andet nederlag i turneringen. Af samme årsag var det en tilfreds cheftræner, som vi fangede efter kampen:

- Jeg er super glad på drengenes vegne, for det er virkelig en god sejr mod et rigtig godt Køge-hold. Vi skiftes til at have perioder i kampen, hvor vi dominerer, men jeg synes overordnet set, at det er fortjent vi vinder, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Der var mange rigtig gode præstationer i dag, så hele vejen rundt fortjener drengene stor ros. Vi blev matchet på alle parametre, og det gør bare sejren endnu bedre. Nu nyder vi sejren i weekenden, og så er vi klar til at tage arbejdshandskerne på igen, slutter Christian Hansen.

AC - Køge 3-2 (1-1)
17’ - 1-0 Jeppe Due (Jeppe Kjær)
20’ - 1-1 (straffe)
47’ - 2-1 Jeppe Kjær
58’ - 2-2
79’ - 3-2 Jeppe Due (Frederik Graversen)