U17: Overlegen sejr i topopgør


9. marts 2020

Der var lagt op til et vaskeægte topopgør, da U17 Divisionens nummer 1 og 2 mødte hinanden lørdag middag. AC Horsens’ U17-mandskab lå inden kampen med 5 point ned til B93, som dog havde en kamp i hånden. Efter kampen var det forspring blevet til 8 point, da hjemmeholdet sendte B93 hjem med et 4-0 nederlag, og dermed tog U17-mandskabet fra Horsens deres hele 11. sejr i træk i turneringen.

Kampen startede også med hjemmeholdet i teten, og Mikkel Schreiber havde det første tilbud, men hans afslutning blev rettet af og suste lige forbi stolpen.

Kort efter var det Alem Sabic som kom igennem, men desværre var Alem lidt for ubeslutsom, og gæsterne slap med skrækken.

Kort efter lignede det, at hjemmeholdet blev for snydt for et straffespark, da Joachim Nielsens afslutning blev pareret med armen af en markspiller inde i feltet, men hjemmeholdet måtte nøjes med et hjørnespark.

Angrebene haglede ned mod gæsternes mål, og Joachim headede bolden lige forbi.

Efter 22 minutter kom forløsningen så for hjemmeholdet.

Joachim Nielsen stjal bolden, og herefter var der ingen tvivl - et par fikse træk, og så kunne Joachim Nielsen nok engang få nettet til at blafre.

Gæsterne kom herefter mere med i kampen, og Frederik Timm måtte til undsætning, da gæsterne flot fik spillet sig fri. Andreas Lagoni havde også en fin aktion, da et langskud blev viftet over mål.

I den anden ende fik Alem afsluttet fint, men gæsternes målmand tog sig af afslutningen.

Kort inden pausen følte gæsterne sig også snydt for et straffespark, men nok engang forblev dommerens fløjte tavs.

2. halvleg var knap begyndt, da hjemmeholdet satte et mønsterangreb sammen, hvor Frederik Graversen med en sukkerpasning fandt Asbjørn Gaarde, som sikkert kunne ligge bolden helt op i krogen til 2-0.

2. halvleg var domineret af hjemmeholdet, som kun tillod et par afslutninger fra distancen, som Lagoni nemt tog sig af.

I den anden ende var der til gengæld masser af afslutninger.

Joachim Nielsen bragede også 3-0 målet ind, da han fik bolden af Alem, og samme Joachim kunne også score til 4-0, da han stjal bolden fra en B93-forsvarsspiller, og dermed kunne Joachim lave endnu et hattrick i U17 Divisionen.

Julius og Schreiber havde også fine afslutninger mod slut, men topkampen endte med en overbevisende og knusende sikker 4-0 sejr, som cheftræneren selvfølgelig var svært tilfreds med:

- Jeg må bare sige wauw! De drenge her har skabt et fantastisk fællesskab og vinderkultur blandt sig, hvor vi mentalt bare går ud og tør være os selv i en kamp som selvfølgelig betyder meget, og som der oftest bærer præg af mange nerver. At sende B93 hjem med et 4-0 nederlag, og at vi ikke tillader dem at score, det er høj klasse, men at vi spiller en topkamp med den energi og glæder er jeg sindssyg stolt af, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Vores bagkæde er sublim. Aksel og Anton er stort set fejlfri, vores målmand er helt genial! Vores to stoppere spiller et brag af en kamp med Juventus-tendenser. Graver og Emil løber solen sort inde centralt, mens vores kanter bidrager offensivt og defensivt. Og så har vi to hyper farlige angribere, som bare laver vanvittigt mange mål, og også stor ros til de tre indskiftere, som alle kommer ind og bidrager med en masse. I dag er det svært at være negativ, slutter Christian Hansen, hvis mandskab nu har 8 point ned til nummer 2.

AC Horsens - B93 4-0 (1-0)
22’ - 1-0 Joachim Nielsen
47’ - 2-0 Asbjørn Gaarde (Frederik Graversen)
59’ - 3-0 - Joachim Nielsen (Alem Sabic)
64’ - 4-0 - Joachim Nielsen