U17: Personlige fejl blev dyre


6. maj 2019

AC Horsens’ U17-hold tabte lørdag 3-1 hjemme til Hvidovre.

”De gule” kom ellers ok fra start, men da hjemmeholdet efter 10 minutter begik et klodset straffespark, fik udeholdet momentum, og kampen bar præg af nogle gevaldige fejl hos hjemmeholdet ved alle gæsternes mål. Der var momentvis gode takter hos hjemmeholdet, som stillede fra start med Arman Bijedic, som er blevet rykket op i U17-truppen, selvom han aldersmæssigt kun er U15-spiller, og Arman havde flere fine forsøg i kampen.

I første halvleg var det dog gæsterne, som var det farligste hold, og udover de to scoringer, var der også flere tilbud, som Kasper Bentzen fik afværget. I den anden ende var der fine tilbud til Jeppe Kjær og Arman, mens Alem Sabic sparkede på underkanten af overliggeren, men ved pausen stod der 2-0 til gæsterne.

I 2. halvleg ændrede gæsterne formation, og det gav flere gode situationer, hvor især Jeppe Kjær var en trussel hos gæsterne. Det var dog Alem Sabic, som først satte sig igennem, men han måtte se sit forsøg drøne forbi stolpen. Kort efter kom reduceringen dog, da Frederik Timm stangede et hjørne i mål på bagerste stolpe.

Målet gav hjemmeholdet initiativet, og Arman blev sat op af Jeppe Kjær, men alene med målmanden trak gæsternes keeper desværre det længste strå.

Udeholdet havde dog et par farlige omstillinger, men skarpheden manglede også hos gæsterne, som med 20 minutter igen fik et frispark på kanten af feltet. Igen måtte hjemmeholdet se udeholdet score, hvor de må ærgre sig over egen præstation.

I slutminutterne kom Benjamin Just også på banen, og han fik ligesom Arman, U17-debut.

Det var en utilfreds cheftræner, som gjorde status:

- De tre mål Hvidovre laver er store personlige fejl fra vores side. Fejl, som på dagen vidner om manglende kvalitet. Offensivt skal vi score flere mål, for vi har nogle store chancer, men generelt i dag var vi ikke gode nok. Vi løb for lidt, i for lavt tempo og så manglede vi kvalitet på bolden. Alle 15 må kigge indad, for det var bare ikke godt nok i dag, og vi går en spændende træningsuge i møde, hvor vi skal have arbejdshandskerne op, så vi får en reaktion, lyder det fra Christian Hansen, som kårede David Kruse som hjemmeholdets bedste.

AC Horsens - Hvidovre 1-3 (0-2)
11’ 0-1 (straffe)
21’ 0-2
56’ 1-2 Frederik Timm (Andreas Lassen)
72’ 1-3