U17: Pokalsejr over Skanderborg


24. oktober 2019

AC Horsens’ U17-hold slog onsdag aften Skanderborg i pokalturneringen i en kamp, hvor Alem Sabic blev skiftet ind efter 48 minutter og afgjorde kampen i det 49. minut.

Kampbilledet var med hjemmeholdet fra AC Horsens på bolden, mens Skanderborg lå og lurede på en hurtig omstilling.

Asbjørn Gaarde havde kampens første forsøg, men gæsternes målmand klarede fint.

Kort efter sparkede Joachim Nielsen lige forbi.

Der var flere optræk til muligheder for hjemmeholdet, men ofte løb tingene ud i sandet.

Skanderborg havde efter små 20 minutter en stor chance, da en opspilsfejl hos hjemmeholdet pludselig gjorde, at Andreas Lagoni i målet måtte diske op med en flot redning.

Et par minutter senere var Joachim Nielsen igen på spil, efter et flot indlæg af Asbjørn, men afslutningen sneg sig lige forbi.

Efter pausen blev der skiftet flittigt ud, da der i pokalturneringen spilles med fri ind- og udskiftninger. Der spilles ‘kun’ 2x40 minutter, og en advarsel betyder 10 minutter i undertal.

Alem Sabic blev matchvinder, da han resolut sparkede bolden ind på sin første aktion.

Det var en tilfreds cheftræner, som vi fangede efter kampen:

- Vi er glade for at være videre. Det var en god test, hvor vi fik set flere spillere, som ikke har fået så mange minutter på U17-niveau, og der var blandt andet debut til Jonas Kirkel, som er fra årgang 2005. Kampens bedste spiller var Frederik Graversen. Han leverede rigtig flot, så det var dejligt at se Frederik dominere i en kamp, hvor han havde lidt mere tid på bolden. Derudover leverede Wagner også flot, fortæller Christian Hansen.

AC Horsens - Skanderborg 1-0 (0-0)
49’ 1-0 Alem Sabic