U17: Stærk indsats førte til sejr over Næsby


15. april 2019

AC Horsens’ U17-mandskab tromlede lørdag over Næsby og fortsatte den gode form på hjemmebane efter sidste uges sejr over topholdet fra Køge.

Efter en start, som bølgede lidt frem og tilbage, blev det 1-0 til hjemmeholdet, da Kasper Engby med en præcis fremlægning spillede Jeppe Due alene igennem, og lige for tiden sparker Due alt ind.

Foran 1-0 satte ”de gule” et mønsterangreb sammen, og til sidst fandt Frederik Graversen Jeppe Kjær inde foran mål, og for en sjældent gang skyld kunne Jeppe bringe sig på tavlen via sit højre ben.

Det blev også 3-0 inden pausen, da Viktor Øhlenschlæger, som spillede en flot kamp, sparkede bolden i mål fra 25 meter efter et par flotte driblinger.

Så kunne man frygte, at hjemmeholdet kom tilbagelænet ud fra omklædningsrummet, men små 10 minutter inde i 2. halvleg lynede Jeppe Kjær med sit venstreben efter en meget flot soloaktion.

Det blev også 5-0, da Viktor Øhlenschlæger igen kom på tavlen efter super flot oplæg af Jeppe Due.

Herefter kom gæsterne mere med i kampen, selvom chancerne stadig tilfaldt hjemmeholdet, men Næsby fik reduceret til 5-1, da et overraskende spark fra distancen kom bag på Anders Hoff i målet.

Frederik Frandsen kom ind efter en times spil, og han var en stor mundfuld for gæsternes forsvar, og han servicerede flere gange sine holdkammerater, uden at det dog resulterede i mål, men et kvarter før tid sparkede Simon Hansen bolden i mål, efter Frandsen igen-igen havde drønet op ad venstreflanken.

Næsby fik pyntet to gange de sidste par minutter, hvilket udefra set var meget unødvendigt, men alligevel blev det en overbevisende sejr, som hjemmeholdet fik.

- Vi er gode i dag, og eneste minus er vel, at det resultatmæssigt ikke blev mere klart, selvom 6-3 er en stor sejr. Vi er rigtig gode for tiden, og vi oser af selvtillid, så vi kan slet ikke vente, til vi skal spille igen, lyder det fra cheftræner Christian Hansen, som kunne se Knigge, Lassen, Ø og Jeppe Due være hjemmeholdets bedste, mens Hansen også måtte lette hatten for Jeppe Kjærs anden scoring, som var på et meget højt niveau.

Næste opgave for U17 er allerede på onsdag, når Roskilde gæster CASA.

AC - Næsby 6-3 (3-0)
25’ 1-0 Jeppe Due (Kasper Engby)
29’ 2-0 Jeppe Kjær (Frederik Graversen)
41’ 3-0 Viktor Øhlenschlæger (Frederik Graversen)
53’ 4-0 Jeppe Kjær (Andreas Lassen)
57’ 5-0 Viktor Øhlenschlæger (Jeppe Due)
60’ 5-1 74’ 6-1 Simon Hansen (Frederik Frandsen)
86’ 6-2
89’ 6-3