U17: Storsejr over formstærkt Næsby-mandskab


24. september 2018

De gule U17-drenge slog lørdag eftermiddag Næsby med hele 5-1. Sejren var ikke et mål for stort, og udeholdet fra Horsens havde da også chancer til flere scoringer.

Kampen startede dog ikke særligt lovende for udeholdet, der inden der var spillet 1 minut, var bagud med 1-0 efter en forsvarsfejl.

Målet rystede udeholdet, og Næsby var tæt på at bringe sig foran 2-0 kort tid efter, men udeholdet fik afværget af 3 omgange, da noget klumpspil blev farligt nede i gæsternes felt.

I den anden ende voldte Simon Kristiansen og Simon Hansen, som dannede angrebspar til dagens kamp, hjemmeholdets forsvar store problemer, og der var flere muligheder for at bringe balance i regnskabet, men det var i stedet Andreas Lassen, som på et langskud helt nede ved stolpen kunne bringe balance i regnskabet.

Kort efter bragte udeholdet sig også foran, da Simon Hansen genialt spillede Simon Kristiansen fri, og her svigtede topscoreren ikke.

Derfor kunne U17-drengene fra Horsens gå til pause foran 2-1, men der havde været muligheder for flere mål.

Efter 10 minutters spil i 2. halvleg koksede hjemmeholdets forsvar, og den mulighed takkede Simon Kristiansen for, da han sikkert bragte ”de gule” foran 3-1.

Det blev også 4-1, da et flot angreb i venstre side endte ved Alem Sabic, som satte sig igennem, og her kunne han til sidst finde Andreas Lassen inde foran mål, og han kunne score sit andet mål i kampen.

Enrico Singh lukkede og slukkede ballet, da han i dommerens overtid tænkte hurtigere end både med- og modspillere på et frispark, og da bolden dumpede ned i feltet, kunne han som den største selvfølgelighed bringe udeholdet fra Horsens foran 5-1, som også blev kampens resultat.

Det var en glad cheftræner, vi fangede efter kampen:

- Vi er rigtig glade for at hente alle 3 point i Næsby, som er kommet rigtig flot fra land i turneringen. Vi er fra start til slut, hvis man ser bort fra de første 3-5 minutter, bedst, og vi producerer rigtig mange scoringsmuligheder. Det var dejligt at se, at vi bragte noget mere kynisme ind i afslutningerne, som vi desværre manglede lidt i sidste weekend, da vi tabte i Køge, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- På bolden er vi stadig ikke der, hvor vi gerne vil være, men vi ligger hele tiden på, så det var dejligt med en fortjent og overbevisende sejr i dag, lyder det fra Hansen.

Han gav debut til Daniel Villefrance, som fik et par roser med på vejen.

- Daniel spiller en super flot kamp, så det var dejligt at se, at han arbejder med de ting, som vi har sat af mål for ham. Derudover er vi glade for Lassens og Simon Kristiansens to scoringer hver, og begge spiller en flot kamp, hvor også Enrico og Frederik Frandsen bør nævnes, slutter cheftræner Christian Hansen.

Næste opgave for U17-drengene er lørdag, når Viborg kommer på besøg i Horsens.

Næsby - AC Horsens 1-5 (1-2)
1’ - 1-0
12’ - 1-1 Andreas Lassen (Simon Kristiansen)
27’ - 1-2 Simon Kristiansen (Simon Hansen)
55’ - 1-3 Simon Kristiansen
66’ - 1-4 Andreas Lassen (Alem Sabic)
90’ - 1-5 Enrico Singh (Simon Kristiansen)