U17: Tæt på perfekt kamp trods nederlag


2. juni 2019

AC Horsens’ U17-mandskab måtte torsdag se sig besejret af AB på hjemmebane, efter de havde domineret gæsterne i stort set samtlige 90 minutter.

Dog kom gæsterne bedst fra land, men efter 10 minutter tippede kampen, og herfra sad hjemmeholdet tungt på tingene.

Flere gange var der optræk til store muligheder, men enten manglede den næstsidste eller sidste aflevering lige den sidste præcision, eller også manglede afslutningerne kvalitet.

I den anden ende havde hjemmeholdets defensiv godt styr på udeholdet, og især Kasper Engby og Anton Gelvad, med Anders Hoff i målet bag sig, spillede en stærk kamp.

Kampens enlige scoring faldt efter et hjørnespark til hjemmeholdet, som gæsterne fra AB fik sparket ud af kommunen, og da hjemmeholdet ikke fik afvist omstillingen godt nok, kunne AB løbe ned og score kampens eneste mål.

Det var en ærgerlig cheftræner, som vi talte med efter kampen:

- Havde vi vundet 1-0, havde vi snakket om, at vi stort set spillede en perfekt kamp. Hvis vi snakker table of justice, som er oppe i disse dage, så skulle vi klart have vundet. Det gør vi ikke, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Dog var der enormt mange lyspunkter, og vi spiller virkelig god fodbold. Vi dominerer på bolden, tænker fremad i vores forsvars- og erobringsspil, og så har vi individuelt mange spillere, som spiller en flot kamp. Både Kasper Engby og Anton Gelvad gør det godt, vi har Frandsen tilbage, som var dejligt at få i kamp igen. Lassen er en evig trussel, Kjær med et højt teknisk niveau på en ny plads, hvilket der er stor læring i, og sådan kunne jeg blive ved. Nu har vi to kampe tilbage, og vi skal fortsætte med de takter, som vi viste i dag, for på nær resultatet, så er vi meget tilfredse, slutter cheftræner Christian Hansen.

AC Horsens - AB 0-1 (0-0)
66’ 0-1

Søndag spiller holdet ude mod B93.