U17: Tilbage på sejrssporet


4. marts 2019

AC Horsens’ U17-mandskab skulle søndag møde Slagelse, og efter holdets pointdeling i Thisted i sidste weekend, hvor Thisted fik udlignet på straffespark i det sjette overtidsminut, så var det et opsat hjemmehold, som mødte ind på CASA Arena Horsens.

Første halvleg startede med hjemmeholdet i teten, og der var momentvis fin fodbold. Alem Sabic og Nikolaj Nanev havde hver et nærgående forsøg, men begge afslutninger susede lige forbi stolpen.

I den anden ende bød Slagelse sig også til, men ligesom hjemmeholdet måtte de også se deres afslutning suse forbi stolpen.

Efter små 20 minutter satte hjemmeholdet et flot angreb sammen, som endte for fødderne af Viktor Øhlenschlæger, som kanonerede bolden på overliggeren. Kort efter kunne hjemmeholdet dog juble, da Frederik Timm på flotteste vis servicerede Jeppe Kjær, som tippede bolden over udeholdets målmand og til føring til hjemmeholdet.

Kort efter burde det også være blevet 2-0, da Frederik Timm efter et hjørnespark var helt fri foran mål, men han måtte se sit hovedstød suse over målet.

Efter pausefløjtet kunne det nemt være blevet 1-1. Et farligt boldtab satte gæsterne på kurs alene med Kasper Bentzen i hjemmeholdets mål, men Bentzen var vågen og afviste det store tilbud til gæsterne.

2. halvleg bar præg af mange fejl, og i slutfasen var gæsterne lige ved og næsten, men de gule U17-drenge holdt stand og tog alle 3 point.

De 3 point lunede, men cheftræner Christian Hansen var skuffet over drengenes tekniske kvalitet.

- I dag var bare ikke godt nok. I 1. halvleg har vi momentvis fine ting i spillet, men vi har alt for mange pasningsfejl, berøringer som hopper fra os, og så arbejder vi for lidt sammen. Vi løber heller ikke nok, og generelt var det en sløj dag på kontoret, men vi er glade for de 3 point, og at vi spiller til 0, men drengene fik en opsang både i pausen og efter kampen, for hvad vi præsterede i dag, kan vi ikke være bekendt og er under vanlig standard, slutter Christian Hansen.

U17-holdets næste opgave er på lørdag, når Holbæk gæster CASA Arena Horsens.

AC Horsens - Slagelse 1-0 (1-0)
1-0 25’ Jeppe Kjær (Frederik Timm)