U17: Uacceptabelt nederlag til Slagelse


16. september 2019

U17 måtte se sig slået for første gang i denne sæson, da Slagelse stik mod spil og chancer trak sig sejrrigt ud af opgøret lørdag eftermiddag.

Der var kun spillet små 2 minutter, da Alem Sabic på forarbejde af Arman, bragte de gule gæster foran.

Det var et hjemmehold, som fra start trak sig langt tilbage på egen banehalvdel, men selvom der til tider stod 20 spillere på én halvdel af banen, så skabte gæsterne nok chancer.

Både Frederik Timm, Alem, Joachim, Arman og Asbjørn havde kvalificerede muligheder, men det blev ved den ene scoring.

Hjemmeholdet fik bragt balance i regnskabet, da en afslutning pludselig blev farlig og strøg ind i mål. Helt ud af det blå, og anden gang hjemmeholdet besøgte gæsternes banehalvdel, kunne Slagelse udligne gæsternes føring.

Fra 2. halvlegs start var kampbilledet det samme, dog havde gæsterne fra Horsens sværere ved at skabe de store chancer, men alligevel var der flere gange optrak til det.

Alem Sabic havde en stor mulighed, som strøg lige forbi stolpen, mens Jeppe Kjær måtte se hjemmeholdets målmand redde sin afslutning helt nede ved stolpen.

Hjemmeholdet var sjældne gæster på Horsens banehalvdel, men små 10 minutter før slutfløjt fik de tiltvunget sig et frispark på kanten af feltet, som de udnyttede til at bringe sig foran 2-1.

I dommerens overtid blev Jeppe Kjær sendt i bad efter to gule kort, mens Frederik Timms hovedstødsscoring blev annulleret for frispark.

Det var en skuffet træner, vi fangede efter kampen:

- Det er uacceptabelt, at vi taber til Slagelse. Alt ære og respekt til Slagelse, men vi må aldrig tabe point her, og set over hele kampen, så er det endnu sværere at acceptere. Vi laver nogle voldsomme fejl, samtidig med vi ikke får scoret på vores chancer, og summen af dette gav os det første nederlag. Det må vi hjem og evaluere på, lyder det fra Christian Hansen, som roste Mikkel Schreiber for en flot præstation, og han var glad for at have Kasper Engby tilbage på holdkortet igen.

Slagelse - AC 1-2 (1-1)
2’ 0-1 Alem Sabic (Arman Bijedic)
34 1-1
82’ 2-1

Rødt kort: 90’ Jeppe Kjær