U19: AC Horsens spillede til point, men tabte


27. september 2020

U19 mødte lørdag middag AaB, som inden kampen lå på en flot 2. plads i Ligaen, og kom til CASA Arena Horsens med en flot 5-1 sejr ude mod OB.

Alligevel var det hjemmeholdet, som startede bedst, og allerede efter 2 minutter skulle hjemmeholdet være kommet foran, da Mark Asp blev sendt igennem på siden, men hans tværaflevering nåede aldrig Alem Sabic.

Selvsamme Asp bragte dog hjemmeholdet foran efter 20 minutter, da han udnyttede en stor fejl af gæsternes målmand.

Kort efter burde Alem Sabic have bragt hjemmeholdet foran med 2, men måtte se sin afslutning reddet.

AaB begyndte langsomt at komme bedre med, og efter 38 minutter fik gæsterne udlignet, da et indlæg blev headet på tværs til en helt fri AaB-spiller, og Hoff kunne intet stille op.

Efter få sekunder af 2. halvleg kom Asp igen alene igennem på fløjen, men igen blev tværbolden ikke sparket i kassen af angrebskollega Alem Sabic, og det skulle vise sig at blive dyrt.

I en helt jævnbyrdig kamp, viste gæsterne sig til sidst skarpest, da et hjørnespark blev stanget i mål.

Dermed måtte hjemmeholdet, trods en kamp med masser af chancer og gode muligheder, gå fra banen uden point.

Cheftræner Christian Hansen var langt fra tilfreds med pointhøsten, men så mange fine takter i spillet:

- At vi kun laver 1 mål i dag er vanvittigt. Og at vi samtidig står uden point er på nippet til brutalt, men vi har lige nu stolpe ud, og mærker i den grad forskellen fra Divisionen og til Ligaen, men på plus-siden er vi overordnet set det farligste hold i dag, mod et stærkt AaB-hold, så der er masser af positive ting. Blandt andet må vi undvære David Kruse i dag, men her træder andre flot til. Men vi skal blive skarpere, for i dag er der ingen tvivl om, at vi skulle have haft point, fortæller Christian Hansen.

Næste kamp for U19-drengene er 17. oktober ude mod FC København.

AC Horsens - AaB 1-2 (1-1)
20’ - 1-0 Mark Asp
38’ - 1-1 Jeppe Pedersen
70’ - 1-2 Marcus Hannesbo