U19: ”De gule” er videre til pokalkvartfinalen


18. juni 2020

U19 spillede sig onsdag videre til kvartfinalen ved at slå Lyseng/AGF med 3-2.

Kampen var en uskøn affære, hvor Jeppe Due hurtigt bragte gæsterne foran, da han efter et godt genpres sparkede bolden sikkert i mål.

Kampens højdepunkt fandt sted efter 11 minutter, da Andreas Lassen fra 35 meter havde set ud af øjenkrogen, at hjemmeholdets målmand var listet sig lidt for langt væk fra stregen, og Lassen sparkede 2-0 scoringen i mål.

Kort inden pausen fik hjemmeholdet reduceret, da de udnyttede en opspilsfejl i gæsternes bagerste række, og udligningen kom kort ind i 2. halvleg, da et indlæg havnede ved bagerste stolpe, hvor gæsterne så lidt passivt til, og pludselig var der balance i regnskabet.

2-2 resultatet holdt dog kun i 10 minutter, da en hårdt kæmpende Jakob Kongsmark pressede hjemmeholdets målmand til at lave en opspilsfejl, og så kunne Kongsmark sparke gæsterne videre i kvartfinalen.

Det var en tilfreds cheftræner, som efter kampen gjorde status:

- Det var en uskøn kamp med et hav af fejl, men det havde vi også kalkuleret med efter corona-pausen, så vi nød egentlig bare at kunne spille fodbold igen. Resultatet var vigtigt, for så kan vi se frem til endnu en pokalkamp, og det glæder vi os allerede til. Enrico spillede en god kamp i dag, og ellers var der masser af meter i benene og et par fine mål, fortæller Christian Hansen.

På lørdag spiller U19 kvartfinale ude mod Spangsbjerg fra Liga1.

Lyseng/AGF - AC Horsens 2-3 (1-2)
3’ - 0-1 Jeppe Due
11’ - 0-2 Andreas Lassen
39’ - 1-2
53’ - 2-2
62’ - 2-3 Jakob Kongsmark