U19: ”De gule” er videre til pokalsemifinalen


22. juni 2020

AC Horsens’ U19-drenge kvalificerede sig lørdag til semifinalen i pokalturneringen, da Christian Hansens tropper slog Spangsbjerg, som tidligere i turneringen havde slået Esbjergs Liga-mandskab ud.

Der var stor dominans i 1. halvleg til gæsterne, hvor flere mirakelredninger gjorde, at hjemmeholdet kunne nøjes med at bagud med 2 ved pausen.

Lassen og Alem fik begge sparket bolden ind bag hjemmeholdets keeper, men der var flere muligheder, som ikke resulterede i mål.

2. halvleg blev mere jævnbyrdig, hvor gæsterne begyndte at spille længere bolde, og så kunne hjemmeholdet godt spille med. Deres enlige reducering blev dog ved den eneste, og derfor kunne gæsterne fra Horsens booke billet til semifinalen - hvem der venter der, vides ikke endnu, men lige nu er Silkeborg, Sønderjyske og Jammerbugten/Thisted muligheder i semifinalen.

- Vi spiller en flot 1. halvleg og mindre flot 2. Vi stillede med et ungt hold, og de leverede varen. Nu glæder vi os til semifinalen, for de her knald eller fald kampe har godt med liv i sig, så uanset hvem vi møder, bliver det en tæt kamp, fortæller Christian Hansen.

Spangsbjerg - AC Horsens 1-2 (0-2)
0-1 Andreas Lassen (Alem Sabic)
0-2 Alem Sabic (Andreas Lassen)
1-2